Zene istina je da boli… Kada sam bio prvi osnovni shvatio sam da me privlače muškarci, a pogotovo on. On je bio momak prekrasnog izgleda sa plavom kosom. S njim sam išao u razred do petog osnovne i živimo u blizini, praktično smo susjedi. Kako su mu roditelji vojnici, on je imao praznu kuću pa smo svaki dan išli do njega gledati porniće. Svaki put kada bi trebao doživjeti orgazam otišao bih na toalet i dr.ao ga. pet sekundi je bilo dosta, shvatio sam da me ne pali to što ta žena ga prima nego me p.li muškarac i p.li me sama pomisao na to. Uvijek sam bio ljubomoran na te žene sto ga one primaju a ja ne mogu.

I tako, gledali smo porniće svaki radni dan, a on je već tada bio pravi muškarac; izdržao bi da ne svrši i sat vremena poslje mene, dok bih ja svršio u pola sata. Jako mi se svidio, ali bilo me je strah reći mu to. Nakon 5. razreda premjestio sam se u drugu školu ali ostao sam s njim u kontaktu. Bio sam što bliži s njim da mogu drkati na njegove storije i objave na Instagramu i tako vrijeme je prošlo, prošla je osnovna škola i srednja. U srednjoj sam shvatio da ima curu i prekinuo kontakt s njim.

Shvatio sam da bih baš on da me jebe

Napokon sam napunio 18 i tražio nekog na Erotske.net ali ništa. Tada dobijam pozivnicu u svatove. Odem u te svatove kad eto on je tamo. Popričamo, skupa se napijemo i pitam ga za curu, kaže da su prekinuli. Bio sam presretan, pitam ga pa šta je bilo, kaže on da je duga priča, i dobro, pozovem ga kod mene na još koje piće. On je prihvatio.

Kada smo stigli ponudim mu piće i onako potajno ga gledam a on me uhvatio, kaže:
– Nisi to valjda gay? – Ja kroz smijeh kažem:
– Ma kakvi! – On kaže:
– Nemoj mi lagat, to je sve OK. – Ja mu kažem:
– Slušaj, ložim se na tebe još od prvog osnovne a sad smo četvrti srednje – na šta on meni:
– I ja na tebe…

Samo smo se počeli strastveno ljubit, skidali smo si odjeću i namjestim ja guzu za jebanje. Kurac mu je bio prekrasan, 26 cm, još je imao mišiće, savršenstvo!

Ugurao mi je kurac naglo, mene je sve bolilo a on je samo nastavio da me jebe. Rekao sam mu da me boli a on mi odgovori:

– Kurvo, da si mi rekao da se pališ na mene od prvog osnovne, možda bi ga sad primao bez boli!

Sat vremena me jebe on agresivnim tempom… Taman kada sam počeo uživati u našem sexu, on kaže da će mi svšrit u šupak, na što sam se složio.

Bilo je toliko sperme da je špricalo okolo. Kada je završio da me jebe poljubili smo se i zaspali jedno preko drugog. Od tad smo nerazdvojni i jebemo i on me jebe svaku večer.