Uvek sam mogla da cujem kako tata napinje cure, pa sam krenula da gledam tatu… Oduvek sam se lozila na starije muskarce, ja sam izgledam “klinkica”, a u glavi prava mala ku..ica. Cesto sam mastala i mastr.birala kako sam u redaljci, kako me napusavaju matorci i uvek sam sv…vala na to. No, da ne duzim o mojim fantazajama, predjimo na temu Moj tata covek u 40 tim, misicav i lepog izgleda, posto zivimo u

stanu, koji nije preterano velik, uvek sam cula dok je.e mamu  Vla.ila sam nenormalno od njenog st.njanja i kako je bukvalno “cepa” te dosta puta cula, kako je u zanosu i odvaljivanju od ku..a naziva ku..icom, sto me strasno pa.ilo. Zamisljala sam da mene tako je.e i sama sebi govorila da nisam normalna. Pocelo me zanimati kakav mu je ku..c, ali nikako nisam uspevala videti, cesto se tu setao u boksericama gde oslikavala ki.a i ubedjena sam bila da je veliki.

U mojoj ludoj masti i zelji za tatinim ku.c.m, odlucila sam se dati u spijunazu, pa sam jedne prilike virila dok se tu.ira i konacno videla tatinu ku..inu..Da, to je bila prava mesnata ku…na i nije ni cudo sto je mama onako cvilila i st.njala, od tada sam jos vise zelela da primim ta.in ku.ac. Doslo je leto i posto je mama poslovna zena, ispalo joj je poslovno putovanje od par dana u Nemacku. U mojoj glavi je to bila idealna prilika da probam t.tin ku..c i da pokusam da ga zavedem.