Kad sam video sta moja majka radi izbegavam da me ljubi… Bio je početak školske godine i počelo je polako opadati lišće s grana i hladne kiše su dolazile. Vratio sam se, a majka je sjedila za kuhinjskim stolom i plakala. Prišao sam i započeo razgovor. Tada sam doznao da mi je otac doživio saobraćajnu nesreću i na licu mjesta umro. Teško me je to pogodilo jer sam volio svoga oca. Bilo je prošlo par dana, oca smo pokopali i oprostili se sa njime, a onda je moja majka počela tražiti način kako da utješi sebe i umiri taj bol za mojim ocem. Majka mi se zove Sofija. Ima predivnu smeđu kosu, plave oči i u svojim četrdesetima izgleda kao u tridesetima, prava je ljepotica. Radi na jednom fakultetu, no kada je otac umro, počela je davati satove i privatno kod kuće. U to je vrijeme podučavala francuski i ruski za početnike i davala dopunske sate za učenike na svom fakultetu.

Tražila je utjehu i činilo se da je našla utjehu u predavanju, no onda se jednog kišnog petka dogodila, po meni, jako odvratna stvar. Tog je petka ujutro došao jedan student s njenog fakulteta na dopunsku iz francuskog jezika. Student se zvao Benjamin. Imao je dugačku kovrčavu smeđu kosu, bio je malo viši od prosjeka i volio je trenirati, iako nije imao bog zna kakve mišiće i pločice.

Došao je i počelo je ponavljanje francuskog jezika. Bio sam u sobi bolestan, te nisam išao u školu. Čuo sam da je došao, no nisam tome pridonosio puno pažnje, a onda sam čuo nekakvo ljubljenje. Prvo sam pomislio da sam poludio, a onda sam provirio kroz ključanicu koja je bila, točno, nasuprot kuhinjskog stola gdje je moja majka držala privatne sate.

Konačno, moja je majka dobila jednu ogromnu ki.u

Kada sam provirio, nisam mogao vjerovati što gledam, Benjamin i moja majka se strastveno ljube dok joj ovaj nemilosrdno dira grudi. Malo ju je ljubio jezikom, malo ju je ljubio po vratu, a malo po grudima. Nisam mogao vjerovati da je moja majka to radila, a onda ju je Benjamin polegnuo na stol i otkopčao šlic traperica. Počeo joj je ljubiti i lizati va..nu preko njenih ga.ica dok se ova trudila da jako ne stenje. Što je duže ljubio i lizao, ona je svojim rukama sve više i više pritiskala njegovu glavu k svojoj va..ini.

Tako ju je zadovoljavao, otprilike, dvadeset minuta, a onda je ona s potpuno mokrim gaćicama ustala sa stola, raskopčala njegov šlic i počela ljubiti njegovu skrivenu ki.u u ga.ma.