Igra sa tatom… Za izlasak sam se vrlo provokativno obukla, visoke stiklice haljinica bez vesa, i majica bez brusa. Ulazeci u stan sela sam u dnevni boravak i onako pijana i zeljnaa krenula sam maziti dole. Bila mi je samo ona stvar u glavu, verovatno glasna previse probudila sam tatu koji je upao u dnevnu sobu. Onako u boksericama oslikana kittta, videla sam da mu se digao momentalno od prizora. Nisam progovarala a ni prestajala trljattti picckkkicu i gledajuci ga u oci.

Ni tata nije progovarao, vec je poceo da naddrrrkuje preko bokserica i gleda me, to je bio signal da nastavim. Prisla sam ispred njeg i ufatila mu ki.u u usta preko bokserica, mazeci ja.a. Zelim da me tatice odvalis rekla sam, a on je odmah me uvatio za kosu, svukao bokserice i onako dignutu ku..inu mi jako nabio u usta, za trenutak sam se zadavila a onda krenula divlje da pu..m tatin . Nije bio preveliki, ali je bio jako de.eo k..ac sa velikim jajima, po mom ukusu. Pu-ila sam jako divlje ko nikad nikome, a onda ga na..kavala i spustala se liza.uci mu ja.. Cvilila sam, vadila ki.u iz usta i dodatno ga na..ljivala recima. Ajde tata ne mogu vise je.i me, podigao se glav.cem protrljao po pi..ici i onda ga nabio celog. Uzivala sam, tata me divljacke je.ao, menjali smo poze ali izdrzljivi je.ac nikad da sv.si, okrenuo me zg.za, liz.o su.ak i rekao sad ces da dobijes droljice i ku.ac u gu.u. Nije me bilo briga, je.i me ko nikad rekla sam!

Pljuvackom je navlazio ulaz u su.ak te prislonio gla.ic, kada ga stavio zabolelo me jer je bio poprilicno debeo ali sam bila previse na.aljena nisam ni razmisljala ni o cemu vec samo o tome da me tata je.e. Razvaljivao me totalno, vristala sam cvilila i na kraju mi je napunio supak spe..om, obilno je sv..io sva spe..a mi se cedila niz su..k do pi..ice. Tu noc smo se poj..ali jos dva puta i vise iznemogli otisli spavati. Od tada me tata redovno je.e.