Čim se udala odmah častila prijatelja, polako da duze traje… Moj školski kolega nedavno se oženio. Pošto se nismo vidjeli par godina jer sam ja bio u Norveškoj na arbajtu, došao sam kod njega u kafić na cugu. A za šankom jedna predivna žena svojih 40-ak godina. Utegnuta ko praćka. Solidnih sis.a malo podignutih da dođu do izražaja duge crne kose. Ljepe gu.e i mesnatih butona sa vitkim i zategnutim nogama. Ostao sam u šoku koliko je je.ozovna. Nakon par minuta dolazi i on te me upoznaje s njom i kaže kako mu je to žena. Uz priču o svemu i svačemu poprilično smo se zapili. A ja nisam mogo skinit pogled s nje jer je bila pi.ka do ja.a.

Iduće jutro došao sam na kavu kod nhega u kaf jer sam znao da radi prvu i da njega nema. I tako riječ po riječ bolje smo se upoznali. A ja sam plazio po njoj kao balavac. Počela je neke gajbe nosit u skladište pa sam se onako kavaljerski ponidio za pomoć. Sa osmjehom je prihvatila.nakon prslagivanja gajbi spotakla se i pala. Pidigao sam ju i posjeo na gajbu. Donio kutiju prve pomoći malo joj to dezinficirao i previo. U njezinim očima se vidjelo nešto čudno. Rekla mi je- hvala ti puno baš si brižan. Samo sam se osmjehnio i rekao hvala. Kad sam ju podigao zagrlila me i poljubila u obraz tiho šaptajući. Sviđaš mi se. Osto sam u šoku. Ali poljubio sam i ja nju. Prepustila se i strastvno smo se ljubili. Pohvatali i sve ostalo je krenilo svojim tokom.

Skinuo sam joj najcu i grudnjak iz kojeg su ispale dvije prekrasne iskvarcane si.se. Grizao sam ju za bradavice stiskao pomalo grubo a ona je prela kao mačka. Polako stomakom sam se spustio do tajci i zagrizao joj pi.ku kroz njih. Jako je uzdahnila. Odmah sam ju skinio i poče joj liz.t pi.ku. Bila je već poprilično mokra. Tho je stenjala, kad sam joj počeo cuclat i grickat klitoris i polako ju jebat prstima svršila mi je po licu i to jako jako obilno. Skinuo sam joj i stikle i počo lizat stopala jer je imala predivna i njegovana stopala koja su me užasno palila. Skino sam hlače i polako mi je počela stopalima dr.at k..ac. Perfektno je to radila i imala s tim iskustva. Nahednom je stala i rekla- zabij ga do jaja nemogu više bez njega. Odmah sam joj zadigao noge na ramena i oštro ga do kraja zabio u nju. Čuo se prodoran vrisak.-AAAAAAAA. Polakše prevelik ti je za moj kapacitet. Malo sam zastao da se pica prilagodi i počeo divljački zabijat u nju. Nnakon par minzta okrenio sam ju na bok i nastavio. Uživala je stenjala mumljala. Odjednom mi je zabila nokte u podlaktice i počela se jako trest i grčit. To je potaklo erupciju u meni. Svršio am joj duboko u pički. Izvadio sam ga a ona je sve pokupila s njega i prigutala te nastavila pušit i lizat. Za koju sekundu bio sam spreman za dalje.

Prebio sam je preko gajbi i liz.o joj p..ku i je..vao ju jezikom što više. Tri puta za redom je svr.ila. Počeo sam joj gurat prste u picu i guzu istovremeno. Nabijala se na moje prste. Pljunio sam joj po šupku i polako joj počeo gurat svoj već jako nabre.li ku.ac. Vrištala je i cvilila kao da ju tučem. Suze su joj tekle iz očiju. Ali i dalje se nabijala uz lagano opiranhe kad bi došao do kraja. Svršio sam joj u gu.u nakon pr minuta jer me jako palilo to njezino stenjanje i ta savršena gu.a.

Obukli smo se otišli nazad popili još koje piće i dogovorili drugu rundu popodne kad kolega preuzme smjenu. Rekla je kako joj je bilo prvi puta u guzu i da ju je jako bolilo ali da je osjćaj fenomenalan. Rekao sam joj da ću joj još jednom danas rezvalit guzu ako oće. Pristala je. Nisam mogao dočekat popodne.

Ko bi reko da če prijateljeva žena past na drugoj cugi. Već se par mjeseci jebavamo jer imamo odličan seks. I volio bi da to i potraje jer svaki put nešto novo ima.