Kod kozmetičarke… Iako već duži vremenski period nisam imala dečka, nisam ni imala neku naročitu želju da ga pronađem. S vremena na vreme sam odlazila kod svoje kozmetičarke na brazilsku depilaciju i masaaže. Kozmetičarka Sanja bila je naakvaarcana crnkaa, a grudiii je imala ogrommmne. Uvek mi se žalila kako je leeđa bole od tolikih sissaaa i da su joj probleem. Uplašila sam se kada sam uhvaatila seebee da maaštam da joj meesim te ogromne sisseee i da joj ližeeem braadaavicee.

U ponedeljak sam zakazala braaazilkuu kod Sanje. Došla sam nešto ranije i seela da popijemo kaafu i malo popričamo pre nego što prionemo na posao. Požalila sam joj se kako nisam dugo već imala sseeekkks a da sam u ploddnim danima i da mi je baš frka. Nasmejala se i rekla mi da se ona zaadovoljaava i da joj uopšte nije potrebaan muškarac, barem ne za sada.

Rekla je kako je naučila da stimulise G taaccku i da će mi objasniti detaljnije ili pokazati.

Ja sam razrogačenih očiju, zbunjeena, preešla na kreevet, skinula gaaaćććice kako bi mogla da počne da mi deeepilira maaccu. Nisam mogla da izbaaacim njeene reči iz glaave. Želi da mi objasni i POKAAŽE kako zna gde je G taaacka. Sama pomisao na to me je nenormalno looožila. Postideeela sam se jer sam osetila kako mi se ribbbica naavlaaažila a žeena treba da me deepiliraa.

Žmurila sam dok je ona radila svoj posao. Nešto je pričala ali je uopšte nisam slušala. Bila sam totalno isključena. Bila je pri kraju depilacije a ja sam bila toliko naapaaaljena da sam bila u stanju svaakog časa da se zaadvoljim tu pred njom.

Primetila je da sam napeta ali kako i ne bih bila posle našeg razgovora i njenih dodira po mmoojoj maaci.

Legla sam na stomak a ona je naaauljila ruke i počeeela da me maaasira. Prepustila sam se užitku.

Prokomeentarisaaala je da imam dobrruu gguuuzu i da mi je picccckicaa baas leepa. Te njene reči sam osetila pravo u međuuunoožju.

Ona je polizala sve sa moje piiččččkee, ostavljaajući je ureednom. Uzeeela je maaraaamicu i obrisala licee a ja sam se uspraaavila i nisam znala sta me je snašlo ali sam se savršeno osećala.

Rekla sam joj da ću ja od sad još češće da je posećujem a onda je meni odgovorila da bi to bila dobra ideja.