Seo sam u moj BMW i dosao u njen grad… Bilo je leto dosada vrucina klima radi i kuckanje na Fb klasika. Zapadne mi za oko jedna lepa profilna fotkica zena u ranim cetrdesetim prijatnog osmeha nasmejana. Iz ciste dosade posaljem zahtev posle 2 dana vidim prihvacen i krece kuckanje. Vrlo brzo smo se skontali i razmenili brojeve.

Odmah mi je stavila doznanja da je udata i da pre nego sto se cujemo razmenicemo poruke ili ce ona mene zvati. Bio sam nestrpljiv da joj cujem glas ali to mob nikako da zazvoni. Najzad mobilni je zazvonio i cuo se prijatni zenski glas delovala je mnogo mladje sto me je jos vise naapaalilo. Proveli smo nekoliko dana u razgovorima i za to kratko vreme razmenili smo dosta informacija a hemija koja se stvarala medju nama bila je sve jaca i jaca. Posle nekoliko dana pao je dogovor i da se vidimo. Seo sam u moj BMW i dosao u njen grad. Cim smo se pogledali iskre su sevale na sve strane.

Na prvom semaforu na kojem sam stao nagaao sam se prema njoj i straasno je poljubio, nije se bunila samo se blago nasmejala sto me je jos vise napalilo. Morao sam da vozim u drugi grad (posto zivi u malom gradicu) i da iznajmim sobu za dnevni odmor. Zasto se to zove soba za dnevni odmor nikad mi nece biti jasno  Cim smo usli u sobu krenuli su strastveni poljubci i skidanje. Osecao sam se pored nje kao naapaaljeni tinejdzer.

Brzo smo se svukli i krenuo je obostrani oraal. Vrlo brzo je postao krrut i cvrsst a iz njene piioccckice su krenuli sokovi. Stavila je njeene noogice na moja raamena i to me je jos vise naapaalilo. Kada sam usao u nju iznenadio sam se koliko je bila uskaa. gledao sam je u oci i tuucaao sve brze i brze. Kako sam je jace tuucaao tako je ona postajala sve glasnija i sve jace steenjaala sto me je jos vise paaalilo. Posle nekog vremena ona je bila gore i naabijaala se na moj naabreeklu kuuurrrcinu. Bio sam blizu ali sam se suzdrzaavaao da svrtssim u nju. Rekla mi je svrsi u mene svvrrrsi u svoju kuuuccckicu. Mlaaazeeevi speeerrrme su samo sikljaali i puuunili njeenju piiccckicu. Kada je sve bilo gotovo pogledala me je u oci i nezno poljubila…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.