Tri meseca nisam znala koju tajnu krije o meni, zaadoovoljena sam bez mesa… Po prirodi sam nezanimljiva i negativna osoba, ali nastojim da svoje ponašanje promenim kada nađem tipa vrednog pažnje i mog osmeha. Nedavno sam se vratila iz Amerike gde sam radila i putovala, a tamo sam upoznala fantastičnog momka poreklom iz Bosne.

Kliknuli smo na prvu. Nežan, zanimljiv, a pre svega, pravi muškarac. Tri meseca smo bili u vezi, ali seksa, slobodno mogu reći, nije bilo… Po povratku u Srbiju, znate već kako to ide kada se vratite iz inostranstva… Svi moji prijatelji mislili su da sam se obogatila, obnovila, a da je partner sa kojim sam najbolji na svetu… Doduše, sve te njihove tvrdnje sam potvrđivala klimanjem glavom.

Međutim, smučilo mi se da ljudi misle da je u mom životu sve savršeno, pogotovu onog dana kada sam dečka upoznala sa drugaricama. Sve do jedne su komentarislale da sam “ubola premiju”. Pila sam vino kao nenormalna, a onda sam zaplakala i rešila da najboljoj prijateljici ispiričam sve.

Nikada nism imala seks sa mojim bosansko-američkim dečkom. Kako? Pa, ne diže mu se i zadovoljava me prstima. Tri meseca prsti! Alo! Kada god sam pokušala sa njim da razgovaram u tome, konstatovao je da je bitna tehnika i da može i prstima da me zadovolji. Odvratno, bre!

Dotakla sam dno flaše, a pored toga i dno u svakom smislu, jer sam pred svim prisutnim ljudima dreknula na njega: “Neću prste više!”

Naravno, shvatate da smo nakon toga raskinuli, a kada mi se ukazala prva prilika da imam odnose sa muškarcem onako “kako Bog zapoveda”, ponovo sam se rodila. Imala sam potrebu ovo da podelim sa vama, jer većina žena smatra da je bitno da ima dobrog frajera pored sebe. Znate šta?! Ako mu se ne diže i ne koristi ono što mu je priroda dala za akciju i rad, šaljite ga u vražju mater… Život je prekratak za prste!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.