Radim kao profesorka i probala sam sa više ljudi… Moj suprug i ja smo se upoznali na fakultetu, i sada radimo zajedno. Kada mi je prvi put predložio “sving” odbila sam u sekundi ali deset godina kasnije rešila sam da pristanem, ali od kada sam probaalaa seekss sa više ljudi, postala sam zavisna od toga – izjavila je žena.

Ona je u početku mislila da njen muž želi samo da ima odnose sa drugim ženama, ali je ipak odlučila da pristane na predlog. Nije ni očekivala da će i ona uživati u seksu sa drugim muškarcima. Ipak, izjavila je da oni na njihov brak gledaju u smislu monogamije, jer uvek zajedno učestuju u seksualnim avanturama, pa to onda ne smatraju prevarom.

– Mi ne živimo u otvorenom braku. Imamo odnose sa drugim ljudima, ali uvek zajedno.

Kako je došlo do šest muškaraca?

– Na jednoj žurci organizator je uputio nekoliko momaka ka meni da ih ja “pripremim” za neku drugu ženu. Posle nekog vremena samo sam upitala da li može još neko želi da se uključi, i na kraju nas je bilo sedmoro. Jedan od njih je imao samo 25 godina, ali su svi bili jako nežni i fini – ispričaća je profesorka.

– Često organizujemo trojke, a imamo i parove sa kojima se zabavljamo već godinama. Nadam se da ćemo održati ovaj način života što duže.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.