Čim raskinula sa momkom krenula na more da uživa… U srednjoj školi imao sam jednu najbolju drugaricu Anu. Dosta dugo vremena smo provodili zajedno i vremenom smo postali najbolji prijatelji. Još iz srednje škole imao sam veliku želju da je jebem, kad sam sedeo sa njom zamišljao sam razne perverzne stvari u glavi. Ali ona je tad imala momka i mene je gledala samo kao prijatelja. Nakon srednje škole upisali smo različite fakultete i vremenom smo se udaljili. Posle godinu dana faksa čuo sam da je raskinula sa momkom ali mislio sam da je kasno da ponovo započinjem kontakt sa njom i pokušam da uđem u vezu. Međutim, dogovorim se sa društvom prošle godine da odemo na letovanje u Grčku, i to sasvim slučajno u istom mestu gde je ona baš u tom periodu bila sa drugaricama. Neverovatno, ali istinito.

I tako odemo mi tamo prvog dana, stignemo, odmorimo malo i krenemo lagano sa pićem. Već negde početkom večeri bili smo gotovo svi pijani. Nakon pijanke u hotelu uputimo se ka centru da nađemo neki klub. Ušli smo u jedan dobar klub na plaži, stali za sto i naručili neke koktele. U jednom trenutku učinilo mi se kao da sam iz daleka ugledao Anu. Prišao sam malo bliže i shvatio da je to stvarno ona. Stajala je za šankom sa još dve drugarice. Lepša i seksipilnija nego ikad, čim sam je ugledao odmah mi je svašta prošlo kroz glavu. Nosila je teget kratak šorcić koji je savršeno isticao njenu seksi poveću guzu. Oduvek sam se palio na njenju guzu i zamišljao kako je udaram po guzovima dok je jebem.

Priđem ja tu njoj, pozdravim se najpre sa drugaricama a onda i sa njom. Jako se obradovala kad me je videla i čvrsto me zagrlila. Videlo se da je dosta pijana, kao i ja. Razmenili smo par reči i onda krenuli da igramo uz jednu opasnu pesmu. Stajao sam iza nje, držao za kukove a ona se lagano svojom guzom naslanjala na mene. Počeo je polako da mi se diže kurac i u jednom trenutku je i ona to osetila guzom. Nasmešila se i zavodljivo pogledala u mene. Šapnula mi je na uvo kako zna da sam oduvek imao fantazije u vezi sa njom. Igrali smo tu još neko vreme, uhvatio sam je par puta za guzu dok smo igrali i ja rekoh sebi ovo je idealna šansa. Uhvatio sam je za ruku, poveo sa strane van kluba i pitao da li želi sa mnom do hotela. Bez razmišljanja je pristala.

Stigli smo do hotela, ušli u sobu i ja sam zaključao vrata svoje sobe.

Odmah smo strastveno počeli da se ljuubimo. Uhvatio sam je rukama čvrsto za gguuzu a ona mi je rukaama počela dodirivati kkuuuraac preeko šoorca. U tom trenutku bio mi je u potpunosti u ereeekkkciji. Počeo sam da je udaram po gguuzovimmma dok smo se ljuuubbbili a zatim skinuo teegeet šorcić. Bacio sam je na krevet, skinuo i gaaaćice, Naaabijao sam joj duuuboko u gguuuzu dok sam ponovo sve jače šamaaraaao gguuuzooove. Nakon par minuta izvaadio sam kuraaaac, gurrrnuo sam joj ga u ustaa i svvrrršio unutra. Progutala je speeermmmu, obrisaala usne i veoma zaadovoooljno naasmejala. Seli smo zatim na krevet onako oboje oznojeni i umorni. Ljuuubili smo se još malo a zatim sam je ja otpratio do njenog hotela da se nađe sa drugaricama. Narednih devet noći na moru bile su mi nezaboravne. Jeebaao sam je svako veče. I kod mene u hotelu, i kod nje a i na plaži. Ali nešto više o tome u narednim pričama.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.