Videla da je kao zreeli paradajz… Imam 48 godina, solidan brak i dva mamlaza od kojih je jedan krenuo na faks, a drugi je u trećem srednje. Jedini nedostatak u braku je odnoos. Ne da ga nije bilo, već smo došli do nekog zasićenja. Žena mi je otvoreno rekla da će potražiti nekoga sa straane. Inače izmeeđu nas nije bilo nekih taajni. A ja sam raazmišljao šta da naapravim. Nabio sam kilaažu, pa se toga treebalo rijeešiti, te sam se stoga upisaao u lokaalnu teereetanu. Kriza srednjih godina, govorili su freendovi, a meni se živo fućkaalo ako nađem nekoga za poojjebaati. Nakon dva mjeseca vjeežbanja za koje vrijeme sam se donekle isteesao, a i način preehrane sam promijeenio, upoznaao sam Anu. Ana je bila majka dvije cure, needavno raazveedeena (taj dio sam saznao od tipa na recepciji) i bogovskog tijela. Sissee su bile čista četvorka, obla i ne prevelika gguuzaa na dugim nogama koje su bile savršeno iskleesaane. Duga smeđa kosa do polaa leeđa, najčešće svezana u rep. Nije bila jedna od onih kokoški koje se samo naslikavaju po teretanama i objavljuju slike po fejsu, instagramu ili twiteru. Ili kojoj već sve društvenoj mreži. Imala je magisterij iz farmacije i bila je kći vlasnice apoteke u

centru. Upoznali smo se kroz zafrkanciju, tj htjela je podići više nego je mogla, a kako nije bilo trenera u blizini ja sam priskočio u pomoć. Početna nelagoda se ubrzo razbila, a još smo poslije otišli i na piće. Tako je išlo iz dana u dan i postajali smo sve bliskiji. Nije joj smetalo što sam oženjen, kao ni to da sam stariji od nje, jednostavno sam joj bio privlaačaan. A onda se desilo.. Bio je utorak, bili smo u tereetani, znnojni i uskoro sam ja zaavršio. Veećina ljudi je već otišla, a neki su tek došli. Završio sam i rekao joj da idem pod tuuš, dok je ona zaavršaavala seeriju vjeežbi i rekla da ju pričeekam. Nisaam žurio i dok sam se pripreemio i otišao pod tuš ona je već bila gotova i došla u svlaačionicu. Čuula me pod tušeem i pošto nikoga nije bilo došla je do tuuša i odmaakla zaavjesu. Upraavo sam ispisaao saapunicu i on mi je bio u nekom poluuudignutom stanju. Solidnih dvaadeset ceeentimetara i glaavića kao zreeli paradajz, a Ana je samo uzdahnula i navukla zavjesu natrag. Završio sam sa tušem i izašao ogrnut ručnikom, a Ana je baš skinula grrrudnjak i stajaala je samo u gaaaćicaama uz svoj ormaarić. Pogleedi su nam se sreeli i prišaaao sam joj, te ju poljuuubio. Nije me odgurnnnula, već mi je uzvratila poljubac, a ruka joj se sppuustila do mog ručnika i naavukla se ispod njeega uhvativši mi , pa ga lagano stiskala.

-Idemo do mene, klinke mi nisu doma.. -tiho je rekla i pogledala me, a ja sam samo kimnuo i već dignuuutttoog koji je netremice promatrala počeo sa oblačenjem. Uskoro sam vozio za njom do kuće u kojoj je živjela. To su ona i njen bivši kupili, a ona je zadržala kuću i klinke dok je on dobio auto i vikendicu na moru. Parkirao sam malo dalje i vratio se do kuće, pa ušao kroz otvorena vrata i samo ih zatvorio za sobom. Čekala me na dnu stepenica koje su vodile na kat i povela me do svoje sobe. Veliki bračni krevet je dominirao uz ormar sa kliznim vratima i velikim ogledalom na njemu. Mašta je odmah proradila, a u njemu sam vidio da se počela skidati, pa sam i ja krenuo. Igrali smo se čitavi dan, a onda sam se brzo digao vidjevši koliko je sati, pa sam se na brzaka spremio, a i ona se sredila, te sam otišao.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.