Teta Sofka požaalila kako je bole stopala od hodaanja svakog dana… Od malih nogu imam jednu drugaricu, može se reći jednu od najboljih drugarica, sa kojom se družim još od petog razreda osnovne. Zove se Mila. Da stvar bude još interesantnija i moji i njeni roditelji su jako dobri prijatelji pa smo često zajedno odlazili kod njih a i svi oni kod nas. Milina majka Sofija, ili kako sam je ja od malena zvao teta Sofka, je definitivno jedna od najlepših i najseksi žena koje ja poznajem. S toga, uvek je bila predmet moje mašte i snova o sexu sa njom. Svaki put kad bi Mila sa roditeljima došla kod nas ili mi kod njih, svaki put kad sam ugledao teta Sofku, nakon što se završi druženje odem do svoje sobe, zaključam se i počinjem ga drkati dok mislim o njoj i gledam njene slike na fejsbuku. Ona danas ima 44 godine, praava milfaaraa. Samo za požeeleti. A moje vrelo iskuusstvo sa njom desilo se odprilike ovako. Sa mojom drugaricom Milom nisam se viđao veoma često u poslednje vreme jer je otišla na studije u Cirihu. Tako da se viđamo veoma retko, kad dođe kući. Ali zato redovno u komšiluku srećem njenu majku Sofiju a ponekad i njenog oca. I tako početkom ovog meseca sretnem njenu majku u prodavnici. Teta Sofka, kao i uvek u veoma seksi i provokativnom izdaanju. Kraatka naaraandžasta suukknja i bela majčica sa relativno otvorenim deekoolteetom. Par sekudni stajao sam sa strane i uživao gledajući njene prelepe noogice, i prelepe veelike gruedi. Pozdravim se

naravno par sekudni kasnije sa teta Sofkom, pitam kako je Mila, ona mene pita kako su moji i te standarne priče.. . Zatim mi je rekla da joj je muž na službeenom putu i da se vraaća tek uveče a da njoj treba pomoć oko novog nameeštaja koji im je tog jutra stigaao. Pristaao sam odmaah na to da pođem do njene kuće i pomognem joj sa premeštanjem nameeštaja. Došli smo posle par minuta i do njihove kuće. Teta Sofka je otišla da skuva kafu a ja sam ubrzo počeo sa premeštanjem novih stolica. Nakon što sam završio sa radom, seli smo zajedno u dnevnoj sobi a one me je ponudila kafom i sokoom. Pričali smo par minuta o nekim uopštenim temama, fakultetu, curama i tako to. A onda se teta Sofka požalila kako je bole stopala od hodaanja svakog dana. Odmah mi je pala napamet ona scena iz ppoornića kako lik počinje sa maasaaažom stopaalaa i nogu a sve se to završi vrelom jeebaačinoom. Tako sam pokušao da to uradim i ja. Stavila mi je noogge u krilloo, i počeo sam polako da joj maassiraam stopaalaa. Pohvaalila me je kako jako lepo to radim. Maasirraao sam joj nooggice neeko vreeme i onda sam rekao sebi, sad ili nikad. Maassiraajući joj stopaalaa lizznuo sam joj jeezzikoom jedan od prstića na nozi, a ona se samo nasmejala i rekla mi da nastavim. Rekla mi je kako njen muž nikad nije radio tako nešto za nju i da je u poslednje vreme željna svega. To mi je bio znak.

Skinula me je i polako i nežno lizznnnulaa glaaavvić seo sam na krevet a ona je počela da me jaaše. Evo i sada, dve nedelje kasnije i dalje razmišljam o tome što se desilo. Javila mi se pre dva dana i rekla da će joj za vikend muž ponovo biti odsutan, tako da očekujem žestoku jeebaaaččinu. Ne znam samo još koliko ćemo puta moći to da uradimo s obzirom na moje prijateljstvo sa Milom, ali držaćemo naš sseex u taajnosti i nadam se da to neće uticati na moje prijateljstvo sa njenom ćerkom.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.