Ne otvaraj vrata kad čuješ muziku iz sestrine sobeee… Idem ja do kuhinje da ostavim posluzavnik sa tanjirom i bio sam ubedjen da sam cuo muziku iz sestrine sobe, jos ja reko sad cu bas da je pitam koja je ovo pesma…  Otvaram vrata a u sobi sestra gola isprobava veš. Od mozike nije ni čula da sam ušao, tiho sam zatvorio i izašao iz sobe. Strašno!!!

Završila sam srednju školu ikako je nemoguce naci posao ostala sam nezaposlena neko vreme dok moja mama nije razgovarala sa našim stricem za zaposlenje, jer on ima neku svoju firmicu gde bi mogao da me ubaci da radim kao čistačica. Zaposlili me dali mi neku bednu platu ono što hoću reći da sam ušla u neki dublji odnosi sa stricem kao na primer se*s u prostoriju za drva.
Niko ne sumnja u nas, iako dosta vremena provodimo zajedno. Zadnji odnos imali smo na nekom velikom panju gde sam nabola gu*u na trn, pa kad sam morala u hitnu pomoc da odem pojeo me živi blam. Kad me keva pitala kako sam uspela da se nakačim na trn ja sam rekla da sam pomagala stricu da prenese drva za peć.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.