Moraaš me brzo odveesti kući … Kako radimo sa strankama šef nas je dao testirati na koronu na teret tvrtke i svi smo, na sreću, bili negativni, i zajednički smo odlučili da umjesto izostalog šušura prije i oko Božića zadnji radni dan prije Božića napravimo malu internu zabavu i proslavimo završetak godine uz kuhano vino, pjenušac, neke griciće. Šef je neko vrijeme bio s nama onda nas je pozdravio, zaželio sve najbolje i stutnjao nekamo nekim svojim poslom. Mi ostali zabavljali smo se još neko vrijeme da bi onda kolegama i kolegicama koje ne zanima bračna nevjera naručili dva taksija da ih odvezu i na kraju smo ostali Višnja, Martina, Zvonko i ja. Dugo sam se već brusio i paalio na Višnju, feeš četrdesetdvogodišnjakinju, koja me već dva puta otpililaa, ali nada umire zaadnja, pa možda treći put upaali i bude neešto.

Izgleda da je danas sve drugačije, nakon što je Martina sjela Zvoku u krilooo, Višnja ju je slijedila i sjeela je meeni u kriloo. Kuhano vino je ičinilo svoje i odmah potom počelo je žestoko šlatanje rukaka i šamaaranje jeezicima, Višnja mi je svog gurnuula skoro pa do kraajnika. Postao sam hrabirji i uhvatio ju za koljeeno i kreenuo rukom uz nogu prema goore, kada je stavila svoju ruku na moju i reekla:“Moraaš me brzo odveesti kući! “ Srce mi je htjelo puknut od uzbuuđđenja i da ne bih propustio da mi se san ostvari ponoovo sam poozvao taksi i ostavili smo Zvonka i Martinu same. nisu ni primijetili da smo otišli, imali su svoga posla.

Na zaadnjem sjedištu taksija bilo je čupaavo, nadam se da mu nije zbog toga bilo žao, al je naplaatio voožnju i neku kunu više, al nema veze. Brzo poput stigli smo na 3. kat njene zgrade, a čim smo ušli u stan, kaputi su u sekundi ostali u garderobi, a u životu nisam sreo žeenu koja se tako brzo svukla do gola kao ona. Gledao sam ju i mogao bih satima uživaati u pogledu na nju kako bih shvatio svu njenu ljepotu. Ne samo gruuudi, sreednje veeeličine, iako imam preko 50 nisam baš stručnjaak za to odreeđivanje neke veeličine, braaadaaavice su joj se „digggnule“ i stvrdnule, ramena, beedra, listoovi, meeđuuunnnožje.

Ni ja nisam odugovlačio sa skidaanjem i njen pogled u moje meeđuunožje, kad sam skinuo gaaćice utjecao je da mi se kurraaac u par trenutaka preetvori u tvrdu uzdignutu bbatinu, što je izazvalu diskreetan smjeešak na njewnom licu i rekla je:“Oh, netko je već spreman za akkciju. “

Primilaa me je za ruku i odvukla u spavaću sobu. Tamo me je gurrnula na kreeeveet i odmah se naadvila naadaamnom preeuzimajući inicijativu. Uzela ga je u ruku, ako i nije bio stoposto tvrd, sad je to postao u njenoj ruci. Prevukla je kožicu preko glaaavvvića i počela ga jeeezikom oblizivaat. Mogao saam vikaaati od sreće i užitkaa, ali nije stala na tom, uskoro je cijeli glaaavvvić gurnula u ustaa i cuclaala ga, preevlačeći usnaama preko njega, gutaaala ga, duuuddala.

Pokušavao sam se suzdržavati da ne svrššššim, hvalio ju kako je dobra, kako to dobro radi, vrhunski. Malo je zastala, pogledala me i rekla:“samo čekaj neću prestati“. Postajalo je jače, brže, počeo sam mrdat zdjelicom i osjetio da udaaaram u njeno neepce, steeenjao sam, uzdisaao i to je nju potaknulo da bude još žešća. Izgubio sam pojam o vremenu, ne znam koliko je trebalo da izdignem zdjeelicu i da se istresem u njena usttta. Uzbudljiv je prizor speeerrrrmee koja curi iz ruba njenih usaaana dok ga ona još cuuuccla i duuuda.

Nakon što sam se malo smirio uspuzala na mene i sjela tako da je svojim grrrrrmićem pritiskala mog ljepppotana i trljaaala se po njeemu. A kad mi je još uvaaalila jezik i poljubila me i kad sam osjetio slatkastogorki okkuuus moje speeerrrme…. Ležali smo zatim jedno uz drugo, hvatajući dah, smirujući disanje, maaazeći se pomalo.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.