Susjeda Helena, čiji kuuhinjski prozor gleeda točno u moju spaavaaću sobu, jednom me je gledala dok sam se… Prilikom spremanja i odstranjivana suvišnih stvari iz podruma palo mi je na pamet da ponovno postavim bazen koji smo kupili dok su djeca bila mala. Oni su već odavno odrasli i napustili su kuću, isto kao i žena, koja nije mogla niti htjela trpiti moje izlete i ulete drugim ženama.

U vrtu iza kuće ima sasvim dovoljno mjesta i uspio sam ga složit i postavit preko jednog vikenda. Svečano otvorenje planirao sam kroz jedno 5, 6 dana, u večernjim satima, kad se spusti mrak. Susjedi iz kuća u nizu nisu morali znati nit gledati kako se kupaamm gol. Inače mi nije problem biti gol na nudističkim plaažama, niti osaamljenim plaažaama, no prema susjedima osjećam neki respekt, iako se smatram solidno graađenim muškarcem u višim srednjim godinama.

Susjeda Helena, čiji kuuhinjski prozor gleeda točno u moju spaavaaću sobu, jednom me je gledala dok sam se seeekksao s jednim komaadom, koja je pri lizzaaanju bila jako glaasna, pa je to okuupiralo njezinu paažnju. U jednom trenutku mi je to priznala s dodatkom ” nikad me nijedan muškarac nije toliko uzbbuudio, što me je navelo na ideju da je pozovem na čašu vina, nadajući se da bi mogla završiti u mom kreeveetu. Ona je to prihvaatila, s istom mišlju kao i ja, jer smo se posseeksaali već pri prvoom susretu, ai dalje smo se sastajali i seekssaali, ali samo kod mene, kako bih saačuvao njenu reputaciju pristojne, samohrane žene, koju nikad nisu posjećivali muškarci. Živjela je s kćeri, Lucijom, koja je imala 17, 18 godina.

No, da se vratim na bazen. Trebalo je 5, 6 dana da se voda kojom sam napunio bazen dovoljno zagrije da se u petak, poslije posla, a početkom vikenda mogu kupati. Tako je i bilo, pao je mrak, bila je topla večer i htio sam se opušten, odmarati u svom bazenu. Ali, ne, ništa od toga jer su se u jednom trenutku na rubu bazena pojavile glave moje susjede Helene i njene kćeri. Da mi nije bila poznata njihova situacija ne bih nikad rekao da su majka i kći, već prije dvije sestre, mama je izgledala mlađe, a kći starije za svoje godine.

Nakon što su se značajno pogledale pitala me Helena mogu li mi se pridružiti. Moj unutarnji glas govorio mi je:“Ovakvu priliku, imat mamu i kći nećeš više nika imati“ i potaknut time rekao sam:“Da možete, ali samo ggoole, skidaajte sve sa sebe. “ Za Helenu sam znao kako izgleda kad je ggooola, ali naapeetost i uzbbuuđenje mi je podizaala Luucija i kad se konačno raazgolitila vidio sam da je Sveevišnji i prema njoj bio daareežljiv i da ju je oblikovaao lijepo kao i njenu mater, naravno u puno mlađeem izdaanju.

Za razliku od majke, iznad njezine piččkke na Venerinom brežuljku je fazonirani, tamnoplavi grmić stidnih dlaačica, što njezinu usskku „raspuklinu“ čini još poželjnijom. Nakon toga slijedili su izravni dodiri s Lucijom, koja je samo hihotala. Dok su se brisale pitala je Helena bih li htio doći k njima. U glavi mi se odmah stvorila slika mene s njih dvije, svi ggooli na velikom kreeveetu, uhhh i naravno da sam prihvatio poziv.

U sobi, na kreeveetu Lucija je još uvijek bila pomalo sraamežljiva i stikala je jastuk u krilu, a Helena joj to zamjera: “makni jastuk, muškarci to posebno vole vidjeti” Nevoljko ona slijedi svoju majku, ali i dalje drži noge stisnute. Helena se, naprotiv, uopće nije libila uhvatiti me za kkuuraaac pred očima svoje kćeri. Kao što ni mene nije sram što mi Helena gladi jaajaa i naabdrkaavaa kuuurraac, koji se polako dižže i oporaavlja od boraavka u vodi.

Lucija sve to gleda s neskrivenim zanimanjem, više ne ni po skrivećki, sve dok je Helena nije upitala “razumiješ li zašto tako često odlazim k njemu i vraćam se tek ujutro”. Njen tihi odgovor me iznenadio i šokirao Rekla je:“On je baš velik, deečki iz mog raazreda imaju maanje“ Znaatiželjno sam ju upitaao „“kako to znaš? “ „Daju nama curama da im pušimp, pa zato znamo kakvi su im“ odgovorila je mrtva, hlaadna.

Nije, znači, toliko sramežljiva kao što se pretvara i ohrabrujem je “onda pokušaj sa mnom”. Sada se pak Helena umiješala: “ali i mene se nešto pita o tom”, našto je uslijedio moj odgovor:“Zašto, to spada u ovo što radimo i uvijek je bolje da sama proba u praksi, a ti uvijek možeš i poslije. “ „Daj mama ne gnjavi, imam 18 godina, a pričala si mi da to mogu raditi već od svoje 16. , a tako i radim, ovakvog još nisam imala u ustima, ne uskraćuj mi to“ rekla je, odmaknula njenu ruku s moga kurca i prevukla kožicu preko glavića.

Ne znam s kako često i koliko puta je pušenje kurca vježbala s dečkima iz škole, ali prema onom kako je to radila, nije bilo ni malo nit rijetko jer je puuušila spretno i znaalački. Čak i kad je uhvaatim za glaavu i potaaknem je da mi ga ppuuši jače i silovitije stvori, ništa se ne događa, osim odmahivanja majčine glave koja kao da ne vjeruje u onpo što vidi.

No onda se ona umiješa i odgurne ju u stranu, popne se preko mene i pred svojom kćeri gurne moj penis u svoju pičku. Lucija nas je sa zanimanjem promatrala izbliza. Jednom rukom tražim njezinu picu i prije nego joj zabijem prste pitam je li još uvijek djevica. Nasmihjala se:2“Ja sam to riješila kad sam imala 14 s maminom igraćkom iz noćnog ormarića“.

Dok sam zamišljao kako se razdjevičuje s maminim dildom pomislio sam da bi bilo vrijeme da i sada zamijeni mamu na mom pimpaču. „Pazi da ne zatrudni“ opomenula me je i da mi napakosti kad ga je izvadila iz svoje pice pomaknula se i nagnula sasvim na moje lice, kako ne bih mogao gledati kako se Lucija naabija na moju baatinu.

Ali osjećaj je odličan. Dugo vremena nisam bio u pici koja nije redovito jeebaana i raazraađena. Opreezno se i polagano spuštala po njeemu i svaakim novim podizanjem i ponovnim spuštanjem sve sam duublje bio u njoj i tako dok više dublje nije išlo. i onda je samo vrtila zdjeelicom po meni, saavršeeno. Lisa polako. S novim spuuštanjem repa, osvaajam malo duublje od njezine piččkke sve dok više ne može dalje, a ona samo jaše, oslanjajući se pritom na Helenu držeći ju za bookoove.

“Jel ti li sad jasno zašto se toliko volim šeevviti” pitaala je Helena, no Lucija je bila na praagu svog orgaazaama i nisam siguran da je u grčeenju koje sam osjeetio na seebee, drhtaavici i krikkkovima koje je ispuuštala uopće čula što joj je mama rekla. Kad je Helena osjeetila da je Luucija svršilaa, okreenula se i maaknula ju je s mene, ona me je zajaahaala i naastavila se naaabijati na mene dok ona nije svvrrršila, i ne mičući se s mene čekala je da ja svvrršim i istreeseem se u nju. Srušila se na krevet pored mene, ona s jedne, a Lucija je bila s druge strane, osjećao sam se kao kralj i veselio se sljedećim susretima, jer sam znao da ovo nije bio prvi, zadnji i jedini naš seks.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.