Majka ne zna da mi očuh nudio pare za usluge… Zivim sa majkom bratom i sestrom, otac je odavno otisao u Njemacku a u medjuvremenu sam imao i ocuha kojeg i nisam toliko volio.To je bio covjek spreman na sve, cak je tajno meni nudio da mu radim one stvarii, ali zbog mira zbog i njega i majke nisam nista mami rekao i odbio sam uz rijeci da ce najeebaati ako nastavi tako. Brat i sestra su skoro upisali sreednju skolu u Maadjarskoj, blizaanci su i idu zajedno tako da sam ostao sa maajkom jer se upraavo prije 5 dana ocuuhh odseelio jer su raaskinuli. Majku to uopste nije pogaadjalo i naastavila je normaalno da zivi. Ona je inace kruuppnija,jaake nooge velike sissee ogromnaa zaadnjica i stoomacic.Cesto nas je posjecivao tatin najbolji prijatelj koji je sa nama imao stvarno dobar odnos i nju je gledao kao sestru.Bio je to krupan dlaakaaav muuuskarac sa kraacom bradom 40ih godina i pomalo misicav.Nikad ne bih pomislio da bi on na moju mamu gledao nekako drugacije do sinoc! Rekao sam da idem vani oko 8 majka je ostala sama kuci. Oko 12 sam se vratio i ubrzo zaspao.Negdje oko 4 sam se probudio i u bunilu primjetio neka svjetla.Bilo mi je cudno i lagano sam ustao.Cuo sam neko saputanje.Kroz par minuta shvatio sam da je prijatelj dosao i da mu majka previja neku ranu jer je imao tucu u gradu pa je svratio da ne ide kuci onakav.Ali šok je tek usljedio.Saputali su ali sam uspio cuti i prici vratima dnevnog boravka gdje su bili i vidjeti kako mama kleci i maazi mu izbbooocinu ispod teeksas hlaaca.

Mama:Da ga lizznnneem malo da te brzee prodje hahaha

Prijatelj:Cuce nas mali aj sa mnom do hotela vraacam te do 7 da se pojebemo ko ljudi znas od kad nismo.Odbaalicu te od kuurrrca

I tu je pao poljubaaac, tacnije socno zvaljenje i lizanje

Mama:Ma daj,on spava a ja hocu kuraac u sebi sad odmah

I samo je polunaasilno pokidaala hlaacee i izvaadila 16cm najdeeebljeg kuurrrca na svijeetu, potpissuujem.

Samo ga je par puta liznnuuula i sjeela na njeega kao na stolicu i divljaaacki se naabijaalaa dobrih 20 min.Sisla je kada je svrssaaavao i sve progguuutala. Ljuuubili su see jos neko vrijeme i dogovorili seeekkkks za veeceras. Ja sam rekao da idem negdje a zapravo sam se sakrio u sobi pored i napravio sebi vidik, i vec slusam lupkanje njegovih jaajaa o njene deebeelee guuzzzovee.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.