Moja pokćerka… Prije godinu dana sam se ponovo oženio, što je za mojih 50 godina pravi uspjeh, pogotovo što Stela, moja nova supruga ima 12 godina manje od mene. I ima kćer Ines od 18. I Steli je to drugi brak nakon što je prvog muža uhvatila sa njegovom tajnicom nenajavljeno upavši u njegov ured. Odrala je jadnika za kuću, auto i pozamašno stanje na računu. Doduše, koliko sam čuo od susjeda koji opet mogu biti i zlobni, ni Stela nije bila baš cvijeće. I ona je šarala okolo, a čak su priče kružile da ni Ines nije bila od bivšeg muža, već od nekog ljubavnika.

Meni je bilo svejedno, jer smo se Stela i ja sreli slučajno i jednostavno kliknuli na prvu. Inače, Stela je bila rasna žena, bujnih oblina, duge crne kose i zelenih očiju, a Ines njena kopija, a čak i malo većih sisa. Bilo mi je super sa njih dvije, a Ines me stvarno dobro prihvatila prije tri godine kad sam upoznao Stelu, a nakon dvije godine izlazaka i par mjeseci zajedničkog stanovanja smo se i vjenčali. Seks sa Stelom je bio vrhunski i stvarno me znala dobrano iscijediti, da sam jedva hodao poslije seksa. Inače nikad nisam to dopuštao, ali sam sa Stelom doživio i analni seks, tj ona me par puta jebala sa onim umjetnim kurcem koji bi si stavila oko bokova, pa bi me jebala njime. Prvi put sam urlao od bolova, ali sam se nekako navikao, pogotovo kad bi joj nakon toga ja uzvratio pa bi onda ona stenjala dok bi joj ja šupak rasturao. Uglavnom seks je bio odličan, barem do zadnjih par mjeseci. Počela me odbijati, a primječivao sam i da dosta popije, pa bi došla kući sva razbarušena bazdeći na alkohol, cigarete i umrljanih gaćica. Nisam vjerovao da ima nekoga sa strane, ali me u to uvjerija ni manje ni više nego njena vlastita kćer, Ines.

Jedan dan sam došao sa posla, inače imam specijalističku ordinaciju za okulistiku, i zatekao sam Ines kako plače u dnevnom. Sva stisnuta na trosjedu ispred upaljenog TV-a u kojeg je besciljno buljila, a suze su joj se slijevale niz lice. U prvi tren sam pomislio da se posvađala sa dečkom kojeg je upoznala prije par mjeseci, jer to je to vrijeme kad su burne reakcije kod prekida normalne. Međutim ubrzo me razuvjerila, pa sam samo šokiran slušao.

– Mama te vara.. -rekla je između dva jecaja, pa sam čekao da se smiri i da ponovi- Daaaaa.. mama te vara.. . kako ne kužiš? ? ? ?
– Čuj Ines, siguran sam da si pogriješila.. -počeo sam diplomatski, ali je ona šiznula na mene.
– Nisam pogriješila! ! ! ! ! ! Trebale smo se naći danas, ali je nije bilo, pa sam otišla kod nje na posao i vidjela je u uredu kako se jebe sa nekim tipom! ! ! ! -izletilo je iz nje kroz provalu bijesa, a u licu je bila tako crvena da sam mislio da će doživjeti infarkt.
– Ma daj.. pa ne bi ona.. -počeo sam iako se u meni budio neki crv sumnje.
– O bi bi.. -nastavila je i samo procijedila kroz stisnute zube- Da si samo vidio kako kučka uživa?
– Čuj Ines, ne možeš tako o svojoj majci.. -nastavio sam pomirljivim tonom, jer stvarno nisam želio svađu sa njom, a u taj tren je uletila Stela u kuću sva vesela i prpošna.
– Hej svima! ! ! ! ! ! ! -a Ines se ustala kao oparena i prošišala kraj nje procijedivši.
– Kučko! ! ! ! -i otišla je u svoju sobu zalupiši sa vratima.
– Šta je njoj? -pogledala je u mene, a ja sam sad ozbiljno pogledao Stelu i samo tiho rekao.
– Vidjela je tebe i tvog jebača u tvom uredu kako te uredno nabija na svoj kurac.. -zavalio sam se na trosjed da vidim njenu reakciju, a ona je počela mijenjati boju lica od crvene, preko blijede do crvene kao rak, pa je prasnula..
– Šta ona ima pričati da je vidjela! ! ! ! ! I šta je uopće tražila kod mene? ? ?
– Trebali ste se naći zar ne? -tiho sam ju podsjetio, a ona je samo stajala nasred dnevnog, pa sam ustao i otišao do sobe, te nabrzaka spremio svoju sportsku torbu i rošao pokraj nje- Kad riješiš situaciju sa svojim jebačem onda mi se javi.. -rekao sam i otišao van, pa se odvezao do svog stana koji sam zadržao.

Narednih par dana mi se nije javljala, a onda sam došao kući i zatekao Ines pred vratima mog stana. Nisam ništa rekao, samo sam otključao vrata i odmaknuo se, pa se ušuljala u stan i odmah otišla do kuhinje da si natoči piće. Nije bila prvi put ovdje, pa je znala gdje šta stoji, a znao sam da je jednom maznula ključeve kako bi dovela nekog dečka sa sobom na druženje u krevetu. To mi je rekla prerevna susjeda. Na moje pitanje o tome Ines se samo zacrvenila, a ja sam joj rekao da mi ubuduće kaže za tako nešto i da će dobiti ključeve, a ne da ih krade. Nakon toga sam dobio ogroman poljubac i od tada više nije bilo tajni između nas. I sada sam ju samo pogledao dok si je točila pivo, pa sam shvatio kako je postala prava ljepotica bujnih sisa i lijepe i čvrste stražnjice, te lijepih crta lica. Zatim smo sjeli u dnevni i počeli razgovor. Saznao sam kako je Stela poludila nakon onog mog odlaska, a da se i izderala na nju, pa ju ona izbjegava. Svaki dan dolazi kasno, pripita i svaki dan ju netko drugi doveze kući, a obavezno se pohvata sa svakim ispred kuće u autu. Njoj je mučno to sve gledati i nije joj jasno kako može pustiti ovako dobru osobu kao ja, koji ima savršeno sve. Na te riječi me samo pogledala i zavalila mi se u zagrljaj. Nisam to očekivao, ali sam ju zagrlio i sad sam osjećao njene čvrste sise na svojim prsima, a onda iznenada njenu ruku na svom kurcu, pa me pogledala i prije nego sam bilo što rekao samo je prošaputala:

– Ako ona ne želi, želim ja.. -i počela me ljubiti dok mi je pokušavala iskobeljati kurac iz hlača.

Imala je tako mekane usne, pa sam se prepustio iako je neki glas u glavi vrištao ‘Neeeee! ! ! ! Neeeee! ! ‘, ali ja sam otpustio sve kočnice i samo ju privukao bliže k sebi, a ona se zadovoljno privila uz mene uz put iskoprcavši moj polukruti kurac van hlača i počela ga drkati, a nakon što me prestala ljubiti spustila je glavu u moje krilo, te mi počela pušiti kurac. Uh kako je dobro to radila. Ubrzo mi je kurac bio poput kamena, a ja sam joj počeo skidati majicu, pa mi je pustila kurac i sad smo se oboje skidali. U par sekundi smo oboje bili goli i sad sam ju brzo polegao na trosjed, raširio joj noge i bacio se na njenu obrijanu picu. Lizao sam ju kao niti jednu do sada, a njena je tako fino mirisala i bila tako ukusna da sam potpuno zaboravio na sve dok napokon nije svršila i u jecajima mi zalila lice svojim sokovima. Tresla se od orgazma, a ja sam ju polako podigao i odveo do sobe, pa ju polegao na krevet i opet raširio noge, a onda se zaustavio, te otišao do dnevnog i vratio se sa kondomom uz izgovor ‘Za svaki slučaj’ što ju je nasmijalo. kad sam ga stavio krenuo sam sa pozamašnim kurcem u njenu mladu picu. Malo je stenjala, ali sam polako ulazio sve dublje i dublje u nju da bi napokon zabio kurac do jaja u nju. Samo je stenjala i grebla me po leđima, te me poticala da ju jebem sve jače i jače. Jebali smo se kao da sutra ne postoji. Ja sam uživao u njenom mladom tijelu, a ona u mojem iskustvu da pogodim prave točke i dovedem je do još dva orgazma. I kad sam svršio i napunio onaj kondom spermom nastavio sam se zabijati u nju dok ona nije doživjela još jedan orgazam. Srećom i moj kurac je dobro stajao, pa kad sam ga izvukao iz njene pice samo je skinula kondom sa njega i počela ga pušiti.

Ubrzo sam počeo osjećati trnce u jajima i u kurcu, a onda me ponovo dovela do vrhunca i sad sam joj punio usta svojom spermom, a ona je sve spremno gutala ne ispuštajući ništa iz njih. Nakon toga ga je još jednom oblizala i izvalila se kraj mene, pa mi šapnula:

– Nadam se da nećeš nikome reći ništa o ovome?
– A kome bih trebao pričati? Tvojoj mami? -rekao sam sa smiješkom i zagrlio ju osjećajući njeno toplo tijelo uz svoje.

Nakon malog odmora još jednom me zajahala, bez kondoma ovaj put, pa sam ga morao na vrijeme vaditi i svršavati joj po sisama, što ju je posebno palilo, a onda mi ga je malo i drkala svojim sisama, da ga obriše od naših sokova. Poslije je otišla kući, a dva dana kasnije mi se pokajnički javila Stela i odlučio sam joj dati još jednu priliku. Za sad je sve OK. Seks je u redu, a povremeno se ispraznim i uz pomoć Ines koja jedva dočeka da nema mame kod kuće da navali na mene. Samo se bojim da nam se ne omakne i da ne svršim u nju kad ne treba. A njoj treba stalno, čak ju ni menstruacija ne spriječava za seks. Ubrzo se navikla da ga dobije i u šupak, ali joj je bolno, pa ipak preferira picu i usta. meni je svejedno jer sad imam šest rupa za puniti, a Stela se potpuno smirila. Nakon dva mjeseca je objavila da je u drugom stanju, pa nas je sve obasjala sreća. Mene i Stelu zbog djeteta, a Ines zbog toga jer ću se sada moći u potpunosti posvetiti njenim rupicama i dobro ih puniti.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.