IMA 28 GODINA I SPAAvAAALA JE SA 130 MUŠKAARAACA! Za jedan dan sam bila sa ČEEETVORICOM i to mi nije bilo DOVOLJNO!

Frenki Konsidin (28) je bolovala od depresije, različitih seeekkksuaaalnooo prenosivih boleeessssti, a ostala je i truuddna, a da nije znaala ko je otac njenog deteta.

Frenki često izostajala s posla pod izgovorom da je bolesna, a sve zbog seeekkksa. Spaavaala je sa više od 130 muškaraca, a onda je saznala da ima dijagnozu – zavisnost od seeekksssa.

Dok nije saznala da je njeno stanje stvaaarno, mislila je da potreeebbbu za seeekksooom ima zbog trauma uzrokovanih ranim razvodom roditelja ili niskog samopouzdanja što se fizičkog izgleda tiče.

Sve je počelo sa 13, kad su joj se rastali roditelji. Tad bi odlazila na internet i tražila ljude s kojima je mogla da razgovara. S 14 je izgguuubila neeevvinnoost i ušla u prvu dužu vezu, ali kaže da nije mogla da bude verna.

FOTO: PRINTSCREEN/THE SUN

Nekoliko godina kasnije, kad joj je majka preminula, to je eskaliralo. Odustala je od fakulteta i u naredne tri godine spaavaalaa sa 80 muškaraca. Kaže da je tim odnosima rešaavala tugu zbog gubitka mame. U jednom periodu života spaavaalaa je i sa čeetiri muškaaarcaa dnevno, ali ni to joj nije bilo dovoljno.

Jednog vikenda 2012. otišla sam u Brajton na rođendan. Upoznala sam jednog tipa, došao je u moju hotelsku sobu i imali smo sseekkks. Sutradan sam bila kod mehaaničara da mi pregleda autommoobil. Spaavaalaa sam s njim i njegovim prijaateljem, a kaasnije te večeri sam spaavaalaa s nekim drugim tippom – ispričala je.

Nije koristila zaštitu pa je bolovala i od hlaamidije i od HPV-a. Zatrruuudnela je sa 22 godine. Nije znala ko je otac pa je odlučila da abooortira. Kaže da je to bio trenutak koji ju je slomio.

FOTO: PRINTSCREEN/THE SUN

Iste godine upoznala je muškarca na Tinderu s kojim je započela vezu i 2018. godine s njim dobila ćerku. Veza je brzo pukla, ali Frenki je nakon toga odlučila da poseti psihologa. Tad su joj dijagnostikovali zavisnost od sseekssa.

“Olakšanje koje sam tad osetila bilo je neverovatno. Shvatila sam da to nije moja krivica. Shvatila sam da ima još ljudi poput mene i koji se boje da govore o tome”, kaže danas Frenki i naglašava da svojom pričom želi da pomogne drugima koji se bore sa istim problemom.

FOTO: PRINTSCREEN/THE SUN

Kurir.rs/the sun

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.