Nezgodan trenutak sa strinom… Pored roditelja koji su bili pravi pedagozi kada je vaspitanje bilo u pitanju, moja strina je odigrala sjajnu ulogu kada je seeexxuualno obrazovanje  u pitanju. Da sada pređem na konkretne stvari, desilo se to za vrijeme moga ljetnog raspusta. Moja strina je mlada žena, sa svoje 34 godine bila je prava sex bomba, plave kose, vitkoga tijela, i naravno lijepo oblikovane guze, koja je bila onako, srednje veličine, upravo ono što se meni sviđalo. A  mene su od samoga početka privlačile malo staarije žeene, ni sam ne znam zašto, ali tako je to bilo.

Za vrijeme raspusta pored raznih ludih događaja koje ljeeto noosi, ja sam konstantno suurfao po raznim internetskim stranicama erooottskog  sadržaja. iako moja alaatkaa u to vrijeme nije bila nešto posebno, oko 13 centimetara (s obzirom da su se moji drugovi hvaalili da imaju veeće), što mene uopće nije interesovalo, ja sam reedovno maaasturbirao, i po nekoliko puta na dan, a posebno noću. S obzirom da sam imao čitav gornji sprat slobodan za sebe, imao sam veliku slobodu po pitanju tih stvari.

No vratimo se na glavno, ja i strina smo uvijek imali otvoren i iskren odnos, uvijek bi mi pomagala i savjetovala me kada god sam joj se požaalio na nešto, jednostavno bila mi je kao druga mama. S obzirom da je moja stirina veoma slobodna žena, iskrena otvorena za svaku vrstu šale, u meni se počela buditi neka “zvijer”.

Počeo sam je gledati “drugim očima”, zagledao sam se u njene grudi, u njenu utegnutu gguuuzu, a najviše su me paalila njenee nooge i njena preedivvna stopala. Bila je udaata i bila je maajka osmogodišnjeg sinaa. Amidža je bio prljave naravi, volio je popiti čašicu više, ali nije pravio nikakve probleme po kući zbog alkoholaa, već je onako bio “prirodno” bleentav. S obzirom da je bio terenski radnik često je bivao odsutan od porodice.

Moja strina se pravo razumjela u račuunare, s obzirom da dolazi iz porodice u kojoj su se svi baavili stvaarima veezanim za računare i informaatiku. ja sam se reedovno sa njom dopisivao preeko neta, slali smo jeedno drugome  kojeekakve razne poruke, itd. Nakon izvjesnog vremena računar mi se pokvario, s obzirom da nisam imao pojma o popravci obratio sam se njoj za pomoć. Živjeli smo blizu jedno drugome pa joj nije bio problem doći. Sve smo mi dogovorili kada da ona dođe da rijeešimo problem i na tome se zaavršilo.

Prošla su dva- tri dana, ja sam otišao  da se istuuširam, a pošto mi nije bilo roditelja kod kuće koji su bili na poslu, i pošto sam bio sin jedinac nisam ni zaključao vrataa od kupaaonice. nakon izvjesnog vremena začuo sam zvono, i odškrinuo sam prozorče na kupaatilu koje je gleedalo pravo na ulazna vrata. Na vratima sam ugledao strinnuu, onako sportski obučenu, u donjoj trenerci i sa nekom kraatkoom maajicom koja joj je iscrtaavaala preeelijepe grruudi. Rekao sam joj da uđe, da nije zaključaanno, ali mi je srce počelo čuudno lupaati i kuurrraac mi je počero puullsirati. Za čas sam se istuširaao i s obzirom da nisam imao vremena da ga “baacim” obuuukao sam šorc i majicu bez rukava i izašao iz kupatila. Strina me je već čekala u sobi.

– “Pa gdje si ti više, ja ostari čekajući te”, nasmiješila se strina.

– ” Ma evo mene strina, samo si me iznenadila,došla si dan ranije nego što smo se dogovorili”, odovorih ja.

– “Nisam imala posla kod kuće pa reko da dođem, da to popravimo, ako se mogne popraviti, nedostaju mi naši razgovori preko neta, nemam se s kim ispričati”.

– “Mah, pokvarilo se đubre, i ja sam bez neta k¨o bez glave”.

Strina se malo zarumeni i poče se smijati.

– ” Šta je bilo”, upitah je

Pogledala je prema mome šorcu i samo prokomentarisala: “a vidim da sam te prekinula u nečemu važnom”.

Na šorcu se oslikao kurac na koji sam ja i zaboravio dok sam izlazio iz kupatila.

” ovajjj,, hmmm, izvini”, pravo sam se izgubio,  nisam znao šta da kažem,i osjetio sam da mi krv juri u lice, zacrveni sam se k¨o paprika.

” Ma neka te, ne moraš se izvinjavati, to je sve normalno, znam ja kako je u tvojim godinama, prve ljubavi, djevojke……”

A pored toga što mi se digaaao na strinu, i što joj to nisam imao hrabrosti reći, imao sam i drugih problema vezanih za mog “pišuuu”. Pojavilo se neko crveenilo oko njega i to me je strašno srbbilo. Imao sam tih problema i prijee, kada sam imao 5-6 godina, ali su me moji vodili kod ljekara i tako sam se izlijeečio. Ali nije mi padalo na paameet da se u ovim godinama skidam pred doktorom ili doktoricom. To je bilo obično crvenilo izaazvaano nekom aleergijom, u suštini ništa opasno, nisaam trebaao drpaati i prošlo bi. Dok smo popravljali računaar, kojem je bilo potrebno obaranje sistema i podizanje novog, taako se i meni kuuurrraaac počeo diaazati, i strina je to uvidjela. Nastavice se…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.