Omiljena komsika  iz zgrade, mala Andrea je konacno sazrela, proslavila je 18 rodjendan . Te veceri sa prijateljima sam svratio u Kazandzijsko na nekoliko ture pica sto je bilo dovoljno da me malo vise oraspolozi. U povratku prema stanu sreo sam malu Andreu i zapoceli smo opustenu pricu sve dok nije prokomentarisala svog nezainteresovanog decka kome su drugovi bitniji. Nisam se uzdrzao i otvorio sam joj se previse da mi je  u jednom trenutku delovalo neuksno pa sam zacutao i izvinio joj se. Pokusao sam da je izbegnem za dalji razgovor izgovorom da moram do auta da nesto uzmem i pozdravio se.

Dok sam sedeo u autu preklinjao sam sebe zbog predugackog jezika.

Neko je zakucao po staklu ? Sledio sam se to je bila moja omiljena mala. Usla je u auto i tiho rekla da vozim bilo gde.
Jedino mi je tog trenutka palo na pamet moje skriveno mesto pored Nisave, nocu je bilo pusto. 
Kada smo stigli ugasio sam auto i dugo smo cutali. Ukljucio sam radio na omiljenoj stanici Banker radija koji je pustao romanticne domace hitove koji su nam ocigledno legli te veceri.
Ruka mi je krenula ka njenoj raspustenoj crnoj kosi koja je mirisala na najlepsi cvet mladosti, nemirni prsti su se igrali po njoj i mrsili joj kosu do trenutka kada su nam se susreli pogledi i spojile se tople usne sa nestasnim vlaznim  jezicima  , spustio sam ruku na njene mlade vrele butine.
Presli smo na zadnje sediste, dok sam pravio prostor razmicanjem prednjih sedista, ona se raskomotila i ostala je samo u roze tangicama i sportski roze brus koji je prekrivao samo bradavice, zbog prizora sam na trenutak zastao i pomislio da  sanjam, “ako je san navali dok traje” pomislih u sebi i brzo sam skinuo svoju trenerku i majcu sa vec ukrucenim kurcem presaran venama od ceste upotrebe i ukrucenosti. ..
Prisao sam joj uhvatio je za noge i povukao ka vratima, zaronio sam glavom medju njene tople i neopisivo mirisljave pickice, lizao sam je i srkao njene sokove kao najsladji rajski nektar u kojem se uziva samo jednom u zivotu…
Nisam razmisljao, samo sam se prepustio uzivanju i u ostvarenju  svojih prikrivenih zelja po ko zna koji put…izgleda da me neko gore voli ili me ceka naplata za ostvarena zadovoljstva ali kako god da je vredi svaku sekundu…
Na trenutak me je pulsiranje vec nepodnosljivo nabreklog kurca osvestilo od opijenosti medju njenih butina i ispunio srecom zbog cinjenice da cu moju malu komsinicu konacno da navucem na kurac koji je ocigledno  predugo zeleo. 
Usao sam i zatvorio vrata, mala me je  vesto zajahala i rukicama stegla nabrekao kurac, nije se ustezala, vidno zadihana i napaljena, ispustala je tihe zvuke  napaljene pickice. ..
Moja omiljena poza u kojoj mogu da budem potentan duze vreme a da ne prsnem od zadovoljstva…
Malena se lagano navlacila i u pocetku dok nije osetila  svaki centimetar i  izrazene venice tvrdog kurca koji zadire u malu pickicu, njihala se i kruzila tako lagano da sam vristao od zadovoljstva (u sebi) , ubrzavala je i u naletima me ljubila nezno po sklopljenim ocima, zavlacila mi svoj topao i ukusan jezik u usta koja su je nezno docekala, usisavala svaki nektar tog zadovoljstva, u naletima su  lepo oblikovane i poprilicno razvijene grudi talasale gore dole i milovale mi lice, izazivajuci me svojim nabreklim bradavicama da ih zgrabim cvrsto, sisam i grickam u naletima zadovoljstva…ubrzavala je do izbezumljivanja da se jednog trenutka transformisala iz uplasene i umiljate mačkice u neobuzdanu zdrebicu kojoj se vatra ne gasi i usisava sve pod sobom, nakon ko zna koliko vremena izbezumljenog prevlasca njene pohotne pickice osetio sam potrebu da promenimo ulogu, zgrabio sam je za guzove i cvrsto navukao do korena kurca tada je mala tiho ispustila jauk,okrenuo sam je na sediste i odozgo nezno razvukao njene preplanule butine, uzivao sam u prizoru  prodiranja kurca  kroz brazde mlade rumene pickice tik pored ruba roze tange koju nije skinula pod naletom strasti…neko vreme sam uzivao u prizoru njenog uvijanja i stenjanja, nabacio sam njene vitke nogice na svoja ramena i lagano je preklopio da je disala kratko i priguseno sto je dodatno osamutilo, jos dugo sam je punio svojim kurcem i bistrim sokovima koji pri tom cure iz rumenog nabreklog glavica kojim opipavam  mekanu i toplu sve vise nabreklu pickicu, jednog trenutka toliko nebreklu i vrelu da sam imao osecaj da cu je probusiti…
Dosao je trenutak vrhunca koji uvek zavrsavam u bezbednom polozaju, izvukao sam vec poprilicno natopljen kurac iz vec ne tako male pickice sa kojeg  je curio pickin sok i kapljao “na zadnjem sedistu mog auta”, izasao sam, privukao sam je za lepo oblikovanu trtastu guzu do vrata gde je ona nogama iskoracila spolja i raskoracila se, svojim vec razvijenim grudima legla je na sediste i isprizila ruke prema  vratima kao da je zelela da se uhvati za njih…obgrlio sam sakama njene izrazene kukove, usao sam i osetio novi uzitak da mi se nije svrsavalo ali suvise sam puta odlagao da ne bi bilo dobro da u malu ispalim svu tu vrelu spermu i upropastim joj mladost, nastavio sam oprezno i uzivao u jos preostalom trenutku srece i zadovoljstva jer znao sam da se ovo nece  ponoviti, trenuci slabosti koji se iskoriste, obostrano se precutkuju i kriju, to nije veza to je samo trenutak koji se desio i koji cemo pamtiti ostatak zivota.
Pritisao sam malu pickicu uz sediste i navlacio je zestoko rukama  uz silovite nalete oteklog kurca u unutrasnjost mlade pickice, osetio sam da je pocela ubrzano da dise i mesa poput razuzdane zdrebice, zgrabila me za sake i cvrsto ih stisnula dodavajuci nabijanje na vec i onako eksplozivni ljubicast kurac…poslednji minuti uzivanja laganim tempom do prskanja sperme po njenim izvijenim ledjima, prizor nabreklog kurca koji ce cedi na guzu ukrasenu roze tangama i njeno duboko uzdisanje mi se urezao u secanje da povremeno masturbiram sa svojim mislima.

Nadam se da  malena nije u ovom svetu a ako jeste to bi mozda znacilo novi poziv i reprizu vec vidjenog.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.