Na svadbi jedan muzičar našao se ispod stola… Desilo se pre 5-6 godina. Tada mi je bilo oko 32 godine.Bila sam veoma zgodna i pozeljna crnka duge kose al sam tada bila ofarbana u plavo i cesto se farbam u plavo jedino sto imam male siissice.. Moja prijateljica me pozvala na svadbu njenoga brata u jedno selo okolina mjesta Kalinovika. Bila je jesen i padala je kisa svaki daan. Iako je vreme bilo lose obukla sam se veoma jeebozoovno kraaku usku suknjicu male bele pamucne gaaccice neku laaganu bluuzu i samostojece crne carape ciji se cipkani kraj ruubba nazirao odmah ispood suknjice obuukla sam cipeelice manjih potpeetica jer nemogu da voozzim sa visokim potpeeticama. Kupila sam neki poklon i sela u svoj auto i krenula ranije da stignem na vreme. Kad sam stigla kod prilateljice bila sam u kuci njenih roditelja gde se uveliko pripremalo za svadbeno slavlje. Vec su otisli po mladu a ja sam se ponudila da sta pomognem prijateljici naravno nije mi dala nista i rekla da sam pozvana kao gost i netreba nista da radim.

Do kuce svojih roditelja njen brat je sagradio veoma lepu i modernu veliku kucu da u nju dovede mladu.Bila je to lepa dvospratnica sa vise balkona i lepim potkrovljem. U novoj kuci je spremljeno sve za slavlje vencanja za odabrane goste i prijatelje i familiju.Sve je bilo spremno i servirano da doceka svatove sa mladom.Pribadacom mi je stavila svatovsku maramicu skoro na levu sisicu da se zna da sam deo svatova jer sam pozvana.U tom su pocela pristizati auta trubeci i pucalo se iz pistolja sa zastavama RS-e. Bilo ih je mnogo poceli su vani da igraju uz muziku ispred kuce al je padala kisa i ubrzo su se smestili u novoj velikoj kuci. U uglu su bili smesteni muzicari sa svojim instrumentima i jakim zvucnicima i pocelo je da tresti cim je mlada unesena preko praga uz ostale ritualne obicaje.smestili smo se za stolove i poceli su da sipaju pice i postavljaju jela pecenja meze i svadbena velika torta. Bilo je svega veoma mnogo.do mene je sedeo jedan veoma lep momak oko 27-28god.Bio je lepo obucen i izbrijaan do koze. Ponudio se da mi sipa picee i usaao u razgovor sa mnom mada smo se jedva culi od jake muzike. Svatovi su poceli da se dizu i da pleesu pa sam i ja odmah skocila posto volim igrati i plesati. Jeebizooovno obucena sva skoockana nasminkana lepo sam izgleedala i pocela vrteti mesati guuuzzzoom uz muziku i podvriskivati. Onda bih se vratila za stol popila koju rakiju i opet nastavila igrati a oko mene se vrteo momak koji je seedeo do mene.

Kad sam se umorila malo sam sela u to se i on stvorio i odjednom sam ispod stoola oseetila njeegovu ruku kako klizi po mojim buutttinama prema rubu suukknjice. Malo sam ga opomenula da preestane i oduustao je. Nisam htela da primeti da sam naavvvlazila gaaacccice od njegovih dodiraa. Poslee neekog vremeena ponovo sam osetila da mu ruka kliiizi izmedju mojih buuutttina ali ispod suukkknjice kreetaao se laagaano prema mojim gaaccicama.Ja sam vec bila naapaaljena i opuustena od picaa i pooopuustila sam da vidim dokle je namerio i mogu priznati jako me uzbudjivalo.Njegovi prsti su vec prelazili po mojim vlaazzznim gaacicaama kroz koje je poceo da mi trljaa piiiccckicu na sta sam se veoma jako uzbudila i jos vise ovlaaaazzzzila. Gledala sam goste slusala muziku i prepustila se maaazeeeeeenju piice i pijuckaalaa pomalo da saakrijem uzbuuudjeene na licuu da neko ne primeti. Bila sam se bas naapaalila.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.