Ženske koje su radile u firmi su uglavnom bile starije od mene pa morao sam slušati… Bio sam jedan od rijetkih muških u firmi, uz direktora i dvojicu komercijalista, a pošto sam radio u skladištu bilo je logično da bude radno mjesto za muškoga. Sa svoje 26 godine života bio sam u punoj seeksuualnoj snaazi, a i imao sam sa čime. Imao sam solidan od 22 centimetra, manjeg glaaavvvvvvića, ali deebelog tijela, bio sam atletski građen što mi je dobro dolazilo u skladištu kad bi trebalo nešto teško dizati, iako smo imali viličar.

Ženske koje su radile u firmi su uglavnom bile starije od mene. Najmlađa je imala 30, a najstarija 56 godina. Kao i sve ženske koje rade u uredima imale su velike stražnjice. Osobno, nemam ništa protiv velikih guza, dapače. Volim kad imam primiti za nešto. Imao sam jednu curu koja se držala stalno nekih dijeta, pa se mogla sakriti iza bandere kako je bila mršava. Brzo smo prekinuli, mada je bila vrhunska pušačica, ali nije bilo sisa i guzice, pa onda.. .

Došao je i onaj famozni Dan žena ili ti ga 8. Mart, pa sam se odlučio malo istrošiti i ženskama sam pokupovao karanfile, jer su mi ruže bile ipak malo preskupe, te sam otišao do upravne zgrade i podijelio im po kancelarijama. Bile su oduševljene, a da ne govorim da sam se vratio natrag sav crven od ruža sa njihovih usana, te pomalo pripit od raznoraznih rakija, likera i koječega čime su me nudile. Izgleda da im već dugo nitko ništa nije tako napravio, a poslije sam snimio dišu i ostatak muške ekipe kako gibaju van za vrijeme gableca, pa sam ostao jedini muški u firmi. Bilo je malo prohladno, pa mi se malo razbistrilo u glavi, te sam sad sjedio u svojoj maloj kancelarijici i unosio podatke iz otpremnica u računalo kad sam čuo da se otvaraju vrata skladišta i čuo nekakav kikot. Pogledao sam kroz prozor i ugledao njih tri, Željku, Radmilu i Ivanu kako dolaze sa nekom bocom i plastičnim čašama, te nekim tanjurom na kojem su bili neki kolači. Kikotale su se kao lude, a sve su bile crvene u licu. Radmila je bila najstarija od njih, 42 godine, ali dobro se držala i imala dvoje djece. Željka je imala 39, baš kao i Ivana, jedino je Željka bila plava, a Ivana crvenokosa, dok je Radmila bila izblajhana, pa nisam znao pravu boju kose. Došle su direktno u moju kancelarijicu koja je isti tren postala pretijesna, a meni jako vruče. Odmah su prešle na stvar, bez okolišanja:

– Dragi naš Darko, -počela je Željka- hvala ti što si nas se sjetio sa divnim karanfilima, a sad smo ti se htjele odužiti.. . -tu je stala i pogledala Radmilu, koja je malo pročistila grlo i zacrvenila se.
– Ovaj.. znaš.. mi bi voljele da nam ti daš još jednu kiticu.. -tu se Ivana počela smijuljiti, a ja sam ih gledao totalno zbunjen, jer nikad nisam kužio ove zakulisne igrice riječima, pa ni sada, a onda je upala Ivana.
– Darkec moj želimo tvoj kurac.. -rekla je to tako pohotno, a pošto je stajala odmah uz mene stavila je ruku na moje prepone i poprilično čvrsto stisnula moj kurac i jaja preko hlača, da sam napravio grimasu, pa se Željka ubacila.
– Daj Ivana zdrobit ćeš mu jaja.. a šta ćemo onda dobiti u naše željne pice.. -rekla je i prišla mi, pa me primila sa obje ruke za glavu i uvalila mi jezik u usta, tako da sm osjetio okus orahovca na njenom jeziku.

Stajao sam sa Željkinim jezikom u ustima i stvarno prenervoznom rukom Ivane na svom kuuurrrcu, da bi preko Željke snimio Radmilu kako odlazi do vrata skladišta i zaključava ih, te se vrača skidaajući sa sebe jaaknu i vidio sam dvije velike sisseee ispod njeene dolčevite. Ivana se već rijeešila svojih hlača i sad je skidala moje, dok je Željka jednu moju ruku privukla na svoje nešto manje sisseee i sad sam joj mijesio čvrstu sissu dok me i dalje žvaalila. Uskoro sam osjetio da mi je kuurrrrac van hlača, a gaaaće i hlaače spuuštene do koljeena, a onda sam osjetio dva jezika na njemu, Radmilin i Ivanin. Zatim se i Željka odmakla, te je skinnuula i ona svoje hlaače i gaaaćććice, pa sam vidio njenu plaavu frizuricu iznad picce. Pogledao sam na niže i vidio dvije glaave kako obrađuju moj kuuurrraac svaka sa jedne strane, a obje su bile bez hlača potpuno golih stražnjica. Sad se i Željka ugurala između njih dvije i uhvatila usnama moj glavić. Još uvijek nisam vjerovao šta se događa, pa sam samo stajao dok su se njih tri bavile mojim kurcem koji je u potpunosti narastao, a one ga hvalile. Pošto je Radmila bila najstarija imala je čast dobiti ga prva u picu.

Odmakle su se od stola, a Radmila se naslonila na stol naprčivši svoju veliku guuuzzzu prema meni, a Ivana i Željka su razmakle njene guuzzzzove i gurnule me prema njoj. Namjestio sam kkuuuurac na ulaaz u njenu picccu i samo ga gurnnnuo unutra. Ulazio je malo po malo, jer je bila uskkka, ali je uskoro cijeli ulaaazio i sad sam ju jeebaaao dok su mi Ivana i Željka milovale gguuuzu i jaajaa. Radmila je steenjala dok sam ju jeebaaao i držaala se čvrsto za stol. Nakon par minuta je svrršššila, pa sam izvukao kuuurrraac, a Žeeljka je odmaakla Raadmilu i ona se naaggguuzila preko stola, pa sam sad zabio kuurrraac u njeenu piiccu. Ušao je bez problema odmah do kraja, a Željka je samo uzdahnula. Jeebaao sam ju žestoko, jer sam se sad okuraažio, a onda mi je Ivana šaapnula na uho:

– Kad ćeš mene jebati možeš svršiti u mene..

Ubrzo je i Željka svvrršila, a ja sam još uvijek imao ttvvrd i napeet kkuuraac iako sam se nekako suzdržavao da ne svvrrršim. Čim se Željka odmakla namjeestila se Ivaana i saama razmakla svoje široke guuzzzzove, pa sam joj sjurio kuurrraac u dosta uskkuu piccuuu. Zacvilila je pod mojim naletom, ali se odmah i kontra naaabila, pa joj je cijeli ušao uz njen zaadovoljni uzdaah. Za to vrijeme se Radmila stala iza mene i naslonila se svojim čvrstim sisaaama na mene, dok je jednom rukom trljala prostor između mojih guuzzzooova skroz do jajaaa, pa bi ih primila i malo stiskaala. Osjećao sam kako neću dugo izdržati iako je Ivana već sve jače stenjala i dahtala, a nakon minute je počela svršavati. Sada sam se i ja opustio i ispalio salvu sperme u Ivaninu picu nabivši se do kraja u nju. Stajao sam tako nekoliko trenutaka, a onda polako izvukao kuuurrrac iz Ivanine pice, pa je za njim krenula i sperma. Radmila i Željka su promrmljale skoro u glas:

– Pa koliko te sperme ima.. -zatim su se bacile na lizanje Ivanine pice, a onda na moj kurac.

Nakon toga su se obukle i još smo malo sjedili kod mene da bi na kraju otišle, a ja sam ostao sjediti ne vjerujući još uvijek što se maloprije desilo.
Međutim, nije sve ostalo na tome. Od tada na dalje svako toliko bi se jedna od njih pojavila u skladištu, pa bi ju jebao i svaki put bi im punio pice svojom spermom. Mene je bilo malo strah da bi neka mogla ostati u drugom stanju, ali su me uvjeravale da koriste zaštitu, pošto nisu htjele ni čuti da ja koristim kondom. Tako sam imao redovito pražnjenje jaja, a one punjenje svojih pica. Jedan dan mi je Ivana rekla da je još jedna kolegica zainteresirana za mene, a na moje pitanje koja, samo se nasmješila i rekla: ‘Najmlađa’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.