Ko je “ĆALETOV SIN” koji skida albanske zastave po Beogradu: Bahati Nikola SLUPAO ZLATNOG PORŠEA, divljanje ulicama mu je omiljen hobi (FOTO)

Za incident koji se dogodio 31. oktobra, kada je grupa mladića i maloletne dece skidala zastave Albanije sa bandera u Beogradu, postavljene zbog inicijative “Open Balkan”, odgovoran je Nikola Keljanović, javnosti poznat kao “ćaletov sin”, koji je i priznao krivicu

– Vozili smo se drugar i ja “Bulevarom” kada sam video zastave Albanije, stali smo sa namerom da ih skinemo. Kada smo prišli, do nas su dotrčala četiri dečaka i hteli su da nam pomognu, pa su se oni popeli i skinuli. Nastavili smo dalje i skinuli smo desetak zastava – priznao je on.

Skidanje albanskih zastava u Beogradu
Skidanje albanskih zastava u Beogradu

Na pitanje zašto se odlučio na sraman potez, Keljanović je odgovorio:

– Da se razumemo, nemam ništa protiv Albanije i Albanaca koji su za pomirenje, ali postoje oni koji mrze, i dok je takvih koji su protiv Srba i Srbije ja ne želim njihovu zastavu u Beogradu da gledam. Samit je prošao, sada albanske, ali i ostale zastave, mogu da se skinu.

Pre samo godinu dana slupao je tatin zlatni “porše”

Zlatni “porše panamera” koji je prošle godine u oktobru bio slupan na Novom Beogradu, vozio je baš Nikola, koji se na Instagramu često hvali skupocenim automobilima i novcem.

Ovaj mlad i očigledno vrlo bahat momak, sve svoje ispade beleži na društvenim mrežama promovišući bahatost, raspiništvo, poroke, i generlano negativne vrednosti hiljadama svojim pratilaca koji su mahom maloletni.

Nakon udesa, ovaj istetovirani momak ironično je poručio “Ubiće me ćale”, a onda je snimio svog razlupanog “poršea” uz komentar “Biće bolje”.

Kad izlazi ima običaj da se bahati i da naruči nekoliko boca šampanjca, pa da ih prospe čim ih otvori.

“Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina”

Ovaj mlad i bahat momak sve svoje ispade beleži, promovišući raspiništvo i poroke, a putem storija je podelio novčanice, kojima se ne zna broj, ali i – glavu krvavu od flaše.

I ove njegove objave pokrenule su veliki broj komentara, a čini se da Nikola i te kako uživa što mu se pridaje ovoliko pažnje, te na društvenim mrežama nastavlja da radi ono što je i dosad.

“Imao afere sa mnogim pevačicama sa estrade”

– Bio sam sa pola estrade, ali neću da imenujem nikoga, to je bilo davno. Ne upoznam ja njih, oni se meni uglavnom javljaju na Instagramu, u klubovima, prepoznaju me… Ja da jurim sad neke pevačice, ne zanima me uopšte. Jure one mene – rekao je Nikola za “Telegraf JETSET”.

Vozio bez vozačke dozvole

Prilikom policijske provere, prema nezvaničnim informacijama, utvrđeno je da nije imao izdat atest za prepravku vozila odnosno za folije na svim staklima i šoferšajbni.

Mladić navodno nije imao ni saobraćajnu dozvolu koju su mi policajci tražili na uvid, a bez koje vozilo ne može da se registruje.

Nikola K. se na svom Instagram profilu “požalio” svojim pratiocima da mu je policija nasred ulice i snimanja spota skinula tablice i oduzela vozilo.

Saobraćajac bukvalno beži pred bahatim vozačem

Na snimku koji je objavio, vidi se muškarac koji pušta stihove “Hej policijo, uhapsite me…” u trenutku kada nailazi na saobraćajnog policajca koji bezuspešno pokušava da zaustavi vozilo.

Policajac je doslovno skočio da izbegne automobil, a da li se Keljanović našao za volanom ili pak na mestu nekog od putnika koji snimaju ovo divljanje ostaje nepoznato.

Usred Beograda vozi po tramvajskim šinama

Pre samo nekoliko meseci na svojoj Instagram stranici objavio snimak na kojem vozi kroz Nemanjinu ulicu u centru Beograda i tom prilikom ide preko tramvajskih šina.

Na snimku se čuje i glas njegovog prijatelja, a njih dvojica u šaljivom tonu komentarišu kako je sledeća stanica Slavija.

“Ubiće nekog”, “Da li je ovaj dečko normalan”, “Kako on i dalje vozi bez dozvole”, “Šta je ovo, kakva je ovo bahatost”, samo su neki od komentara na Instagramu.

A šta je to zbog čega bi Nikola zapravo trebalo da se stidi? Osim činjenice da je “ćaletov sin”, on za sebe kaže da je “najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima”, a kada je reč o njegovom stilu života na koji je ponosan – žurke, žene, dobra kola, kaže da “predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti”.