Zivim u Beogradu sa mamom i tatom, ovo je istinita prica koja se dogodila 2019 godine. Oduvek sam se loozila na starije muskarce, ja sam izgledam “klinkica”, a u glavi praava mala davača. U mojoj ludoj masti i zelji za tatinim, odlucila sam se dati u spijunazu, pa sam jedne prilike virila dok se tuusssira i konacno videela taatinu ..Da, to je bila prava mesnata …. i nije ni cudo sto je mama onako cvilila i steeenjala, od taada sam jos vise zeleela da primmmim tatin. Doslo je leto i posto je mama poslovna zena, ispalo joj je poslovno putovanje od par dana u Nemacku. U mojoj glavi je to bila idealna prilika da probam taatin i da pokusam da ga zaaveedem.

Mama je otisla i tih dana sami ja i tata u stanu, ja sto vise provokaativno obuceena. Nemam velike sissee, ali mi je veliko duupppe, i onako seetkala se naameerno po stanu u samo taanngicama i majici ispod koje nisam imala brruus i lepo oslikaane braadaaavice. Setajuci se tako po stanu primetila sam da me tata odmerava i bila sam sigurna da bi me rado jeeebbbo. Jedne veceri sam izasla u izlazak i staandardan izlazak sa dosta alkoohola, pripita se vraacaam kuci i ulazim u stan skidaam stikle, pogasena svetla samo je goreo tv u dnevnom. Mislila sam da tata spava i zaboravio ugasiti tv, krenula sam da ugasim a na tvu je bio ppoooornic i na moje iznenadjenje tata je na dvoseedu drrkkkao ogromnu kkuuurcinu.

Videvsi mene, verovatno prenaaapaljen staao je, drzi kuuurrrrac u ruci i gledao direkt meni u oci, nenormalno sam naaaavlaaazila u treentuku i pozelela da se naaabijeem na taaatinu kuuurrrcinu. Prisla sam ispred njega i rekla nastavi, poslusao me gledao u mene i naadddrkaaavao tu veeliku kuuurrrrcinu, luuudela sam…Ispred tate, skidam haljinicu i samo u taannngicaaama ostaajem, guuram ruuku u gaaacicee i maazzzim piicckicu i govorim mu daj mi tatice kuuurrrca. U trenutku verovatno dolazi sebi i govori mi nisi normalna, a ja odgovaram da zelim biti taatina kuurrrvica…i sedam mu u taaangicama u krilo.

Pocinjem ga ljuuubiti, dok se ljuuubimo preeeko gaaacica mi trljaaa pppickicu, imala sam osecaj da cu odmah svvvrsiti

Mmmm to je ono o cemu sam mastala, smarezljivo odgovaram ocu ! I jako me hvata za kosu i naaabija mi silooovito kkuuuuraac u ustaa, da sam se guuusila. Napunio mi je usta spweeeeermooom a ja kao praaava kkuuzuurvica proguuutala i zadnju kap…..Sta je bilo posle? Ako vas zanima komentarisite pa cu napisati nastavak.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.