“NIKAD NISAM VIDELA GOLOG MUŠKARCA”! IMA 42 GODINE, A SAMO SE 2 PUTA LJUBILA: Otkrila šta NAJVIŠE ŽELI! (VIDEO)

Mišel ima 42 godine, a tvrdi da se samo dva puta u životu poljubila s muškarcem.

Dok mašta o tome da jednom ima intimaan odnos, kaže da nikada do sada nije uživo videla golog muškarca, kao i da recimo za dočeke Nove godine nije bila s nekim u ponoć.

Nije odustala od toga da pronađe partnera, ali priznaje da je jednostavno ‘zaboravila’ da izgubi svoju nevinost te smatra da nikada nije imala ni priliku.

– Većina ljudi ima priliku da izgubi nevinost u srednjoj školi, ali ja sam bila jednostavno štreber i pomalo nedruštvena. Većina ide na fakultet, ja nisam, nisam naučila taj društveni stil života, bila sam savršeno srećna što sam nakon škole mogla da odem kući i gledam TV, vikendom da odem s mamom u bioskop – ispričala je za emisiju na TLC “Dnevnici nevinih”.

Mišel kaže da je bila na nekoliko sastanaka, ali ništa više od toga se nikada nije dogodilo.

– Poljubila sam samo dva muškarca i nikada nisam videla golog muškarca. Pokušala sam da ostvarim vezu i to je bila velika stvar. Kada je trebalo da ga poljubim na kraju večeri, toliko bih se uplašila, da sam doslovno povratila – otkrila je ona.

Mišel je uverena da je skrivanje ove tajne delom krivo za njen nedostatak seksualnog iskustva.

Zato je priredila ‘zabavu’ za svoje prijatelje i porodicu gde im je otkrila ovu tajnu.

– Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresovanost. Definitivno ne planiram da umrem kao nevina. Mislim da se više plašim da priznam ovu činjenicu nego što se bojim samog seksa – rekla je pre zabave.

Na njeno iznenađenje, prijatelji i porodica dočekali su tu vest aplauzom, a neki muškarci su na zabavi Mišel rekli da smatraju da je njeno devičanstvo ‘seeeksi’.

(Espreso/Objektiv)