IZAZOVNO POZIRALA DOK JOJ OTAC LEŽI MRTAV: U miniću podigla nogu u VAZDUH, a potom se SRAMNO PRAVDALA (FOTO)

Džejni Rivera je fitnes model iz Majamija, a ostaće poznata po „najdegutantnijoj“ fotografiji Instagrama koja joj je donela svetsku pažnju

Svaka ozbiljna Instagram influenserka vredno kači selfije u nadi da će jednog dana ceo svet gledati u nju. Džejni Rivera je to uspela samo jednom fotkom. Sa sahrane svog oca.

Džejni Rivera je fitnes model iz Majamija, a ostaće poznata po „najdegutantnijoj“ fotografiji Instagrama koja joj je donela svetsku pažnju.

Devojka je na svoj profil sa oko 85.000 pratilaca, okačila sliku na kojoj stoji pored otvorenog mrtvačkog sanduka u seksi crnoj haljinici i popularnim pozama koje ističu njenu sjajnu figuru.

A kad su ljudi shvatili da u sanduku leži njen pokojni otac i da je Džejni zapravo dobila inspiraciju za fotkanje na njegovoj sahrani, Internet se usijao.

„Ovo je neverovatan izraz nepoštovanja“, „Ovo je najstrašniji Instagram post koji sam video“, „Ti si bolesna“, „Izbriši ove slike i izvini se“ – neki su od komentara koji su stigli na Džejninu adresu.

Ali kasno.

Fotografija se brzo proširila i drugim mrežama, a Džejni je dobila prostor i u svetskim medijima, koji su konstatovali da je „krajnje neukusno da mlada žena iskorišćava mrtvo telo svog oca za lajkove dok on bukvalno leži mrtav iza nje“.

U međuvremenu, Džejni je spornu fotku stavila kao profilnu, a u jednom od postova posvećenih ocu, ponudila je i „objašnjenje“.

„Nema ništa loše u onome što sam objavila, i ostajem pri tome. Slikala sam se iz najbolje namere na način koji bi moj otac odobrio da je još živ. Svako se nosi sa gubitkom voljene osobe na svoj način; neki su tradicionalniji, dok drugi mogu izgledati kao tabu. Ja sam stala kao da je moj otac odmah pored mene i pozira pred kamerom kao što je to činio u mnogim prilikama ranije”, navela je.

Pa, definitivno nije „slučajno“ postavila, možda je u startu računala na ono pravilo po kojem je i loša reklama dobra reklama.

(Espreso)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.