Video žene koja je tukla ljubavnicu postao je još popularniji od “prvog dela” u kom je batine dobio muž…prevara,-muž,-ljubavnica,-bioskop IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/PERIÓDICO SÍNTESIS

Jedan od najgledanijih snimaka na društvenim mrežama, video u kom besna žena juri po bioskopu muža preljubnika dobio je epilog.

Događaj koja neodoljivo podseća na scenu iz telenovele odigrao u Kolumbiji, a glavni akter videa je muškarac koji je ljubavnicu odveo u bioskop. Par se udobno smestio sa kokicama u rukama, a onda je naišla supruga… Odmah se ustremila na “Kazanovu” koga je klepila po glavi, a ljubavnica je brže-bolje utekla.

Na snimku se dalje vidi kako muškarac trči niz stepenice u bioskopu dok ga razjarena supruga juri… Ljubavnica se ne spominje. Sve do sada.

Podsetite se kako je to izgledalo…

A sada je na mrežama osvanuo nastavak ove priče. Žena, ipak, nije zaboravila na brinetu koja je “šurovala” sa njenim suprugom, a sudeći po snimku, i te kako joj se osvetila što joj krade muža…

Na novom snimku se vidi da je besna supruga u hodniku ipak dohvatila ljubavnicu, ni manje ni više nego za kosu. Čupale su jedna drugu, gurale se, udarale i vrištale i psovale, dok je obezbeđenje pokušavalo da ih razdvoji.

Telenovela i to najsočnija, zar ne?

https://gradiznanje.info/2021/10/27/suprug-ne-zna-sta-radim-ali-ima-dete-da-voli-kao-svoje-2/