Od kumine i moje prve do ove druge avanture prošlo je nešto više od 2 godine. U međuvremenu kad god smo se viđali ona i ja bili smo veoma bliski i uvek smo jedno drugo branili kada je mene žena kritikovala za nešto a nju kum. Elem da ne dužim. Jedan da kuma je trebala da ide na neki poslovni sastanak i večeru sa nekim poslovnim partnerima čiju firmu je zastupali njena advokatska kancelarija. Pošto je njih bilo četvoro ona nije htela sama da ide a potrehilo se da moj kum dežurna taj dan 24h pa je ona zamolila da ja krenem na taj sastanak, tako je i bilo, otišli smo i eventualno brzo završili sve što je trebalo. Po završetku smo nas dvoje odlučili da malo damo sebi oduška i izađemo u provod. A potom da odemo kod njen i kumov stan da ja “prespavam” kod nje pošto je sama a kum je do 9 ujutru na poslu,a ćerkica im je bila kod babe i dede. Javili smo našim da se oduzio sastanak pa da ćemo se do ko zna kada zadržati pa cu ja prespavati kod njih. Kum je rekao odlično taman da ga sačekam ujutru da pijemo kafu, moja zenica je malo posumnjala ali rekla dobro zabavi kumu.

Provod je bio sjajan, pili smo, pevali i igrali, u toku igranja smo se vatali ona se trljala guzom o mene, ja sam mislio da da će mi eksplodirati, u trenucima smo se i strasno ljubili. U neko doba smo odlučili da krenemo ka stanu, u kolima dok sam vozio ona mi je masirala kitu preko pantalona pa i raskoprala ih i izvukla ga na slobodu i počela da ga lagano drkaaa, dok sam keja rukom maazio po koleenima i zaavlaacio ruku id njene pice gaaćicee su joj skroz bile mokre. U jednom momentu se sagnula i rekla: “sad ce tebi lepo kuma da poopusti do staana a ti mi naapuni ustaa, pa da možeš onda duže da me prcas”

Uh kakvo je to bilo pušenje za nezaborav. Lizaalaa ga uvlaacila skroz skoro do jaajaa, oblizivaala glaavica i naavlacila koožicu dok nisam počeo da svrsaaavam a ona sve do posleednje kaapi progutaala.

Kada smo stigli sa vrata smo počeli da se vata o ljubimo skidaamo, nismo marili dali ce nas čuti koomšije. Ja sam dok sam je skida povukao kosuljicu i pokidao dugmiće koji su se rasulo po hodniku, ušli smo u njihovu spaavaaću sobu već skoro goli bacio sam je na krevet i skinuo ostatak brus i gaćice i samodrzece čarape koje sam takođe iscepao i skinuo i mene, ljubio sam je svuda po telu, grudima stomaku, preponama, kolenima, sve dok nisam došao do piće, picu sam joj lizaao sigurno nekih 20-30 minuta uvlačio joj jeezik u nju lizaao od guuzze do klitoorisa, usne su mi trnnule, a ona je bukvalno vristala od zaadovoljstva da ju je i njihova komšinicca čulaa što smo kasnije saaznali. Onda sam je okrenuo na stomaak i polaako uvukaao u piicu i sve snažnije jeebaavao, seeks je trajaao dugo izgubili smo pojam o vremenu ja nisam mogao da svrrssim nikako, menjali smo poozze, ona bila na meni pa joj ja dizaao noge na ramena i snažno navijao meseci joj sise. I onda sam je okrenuo u doogi pozu ovlazio guuzu, na šta je ona rekla da nije nikada u guzu da budem nežan, ispostovao sam je maksimalno što joj se svidelo pa tražila malo i jače e tako sam je nekih 5 minuta guzio i guraao joj 4 prsta u picu, dok joj nisam napunio gguuzu spreeemom i legao tako preko nje. Ona nije imala više snage za nista i samo se ogrnula bade maantilom i navukla gaćice i rekla briga me ako posumnja ti kum za nas ovo je bilo sjajno, a i da posumnja oprosti e nam a verovatno i tražiti da me zajedno jeebeete. Što se ispostavilo tačnim ja sam navukao samo pantalone na brzinu pokupio stvari njene stvari iz hodnika i ubacio u sobu na fotelju i legao u dnevnu sobu. Jer je već svaanulo. Kum nas je probudio oko pola 10. Naravno da je posumnjao ali je tada precutao. Nju samo u sobi uhvatio za picu i čuo sam kad je rekao o pa neko nam je raazvaaljen.

Cudn mme je gledao dok smo pili kafu kao da je tražio objašnjenje i rekao nam samo oboma noćas vam to bilo veselo, moraćete i samnom u provod jednom prilikom. Ja sam mu rekao naravno kume moj. Ubrzo se to i desilo. Al nekom drugom prilikom pišem. A tada nisam ni sanjao da je on pre toga jebao moju ženu i da nam zato ništa nije prebacio za to veče, a primetio je i stvari i nju vlažnu sa ulepljenim gaćicama i samo u bade mantilu i iscepane stvari i dugmiće po hodniku a brus bačen na drugi kraj sobe.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.