TRI ŽENE NAPASTVOVALE MUŠKARCA: Otele ga u crnom BMW-u, ali im nije išlo od ruke pa su morale da mu daju OVO! AU!

Neimenovani muškarac (33) iz Port Elizabeta u Južnoafričkoj Republici pre nekoliko je dana više puta silovan u crnome BMW-u nakon što su ga tri žene prisilile da uđe u automobil pod pretnjom pištoljem.

Žene su preplašenog čoveka najpre počele da maze kako bi ga uzbudile, ali budući da im nikako nije polazilo za rukama da mu izazovu erekciju, naterale su ga da u sebe unese zasad nepoznatu tečnost što je kasnije kod njega izazvalo erekciju. Potom su ga više puta silovale, te njegovu spermu stavile u plastične vrećice i otišle.

List Times Live navodi da je nekoliko sličnih slučajeva zabeleženo i u Gautengu, pa je policija otvorila hitnu istragu kako bi utvrdila šta se događa.

“Užasno smo zbunjeni. Ovakvo što je dosad neviđeno”, priznao je policajac Mncedi Mbombo, koji je medijima napomenuo to da je žrtva silovanja potpuno istraumirana.

“Stale su ispred njega, tobože kako bi ih uputio prema Nju Brigtonu. Međutim, kada je krenuo objašnjavati ženi vozaču kako da do tamo dođe, druga mu se žena prikrala iza leđa, izvadila pištolj i naterala ga da uđe u automobil u kojemu je, petstotinjak metara dalje, seksualno iskorišćen”, prepričao je Mbombo.

(Espreso.co.rs/bhmagazin.org)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.