BAKA (68) POZVALA HITNU POMOĆ, PA BOLNIČARA PIPKALA PO PREPONAMA! Čovek se zabezeknuo, intervenisala i policija!

Kristin Rols (68) iz Flikstona u Grejter Mančesteru, pozvala je hitnu pomoć te dirala koleno bolničara koji ju je pregledavao i pokušavao da izmeri njen krvni pritisak, pre nego što je ruku stavila na njegove prepone. Bolničar, koji je ostao anoniman, ispričao je na sudu u Mančesteru da joj je odgurnuo ruku, ali da je tada penzionerka pokušala da pomazi njegova prsa, što isto nije uspela te mu je na kraju rekla da je otpušten i da odj****. Policija je kasnije uhapsila Kristin zbog incidenta koji se dogodio 24. aprila prošle godine u stanu za beskućnike gdje je smeštena. Kristin je rekla da se ne oseća krivom, a zbog gubitka pamćenja i problema s alkoholom, poslana je na veštačenje. Ovo nije prvi put da u kasnim godinama ima problema s policijom. Već ranije joj je zabranjeno da zove hitnu pomoć, osim u slučaju prave hitne situacije, jer je u alkoholisanom stanju imala naviku da zove hitnu pomoć. Uprkos njenim godinama, sud je naredio da se Kristin privremeno upiše u registar seksualnih prestupnika, zajedno s pedofilima i silovateljima, dok ne dođu nalazi psihološkog veštačenja. – Činila se ‘klasičnom’ normalnom Kristin kod koje smo bili u više navrata. Nije izgledala opijena do te mere da nije mogla da shvati šta se događa. Puno puta smo ju zatekli pijanu, mada je svaki put to poricala – ispričao je bolničar.

Bolničar i njegov kolega pratili su je i odveli u boravak te poseli kako bi je mogli pregledati, piše “Manchester Evening News”. Bolničar je ispričao da je seo preko puta nje i stavio njen dlan, okrenut prema gore, na svoje koleno. – Ona je okrenula ruku i uhvatila me za koleno na šta sam joj rekao da je neprilično da me tako dira. Pitao sam je što radi na šta mi je odgovorila da proverava može li me naterati da poskočim – ispričao je.

– Sklonio sam ruku sa kolena i probao da objasnim kako je to nedopustivo ponašanje. Ona je na to odgovorila tako što me je probala uhvatiti za prepone i pitala: ‘Koliko je veliki?’. Morao sam je fizički skloniti sa sebe – objasnio je. Bolničar se prisetio da je svom kolegi rekao da više ne ostaju, tamo te su otišli iz stana. – Kad smo se spremali da idemo, počela je da nam govori da od****** i idemo, te je ponovo probala da me dira, ovaj put po grudima – rekao je na sudu. Kristin je ispričala policiji da je pozvala hitnu, jer je pala u stanu i da ju je sve bolelo, a kada su bolničari stigli da je stavila ruku na koljeno jednog od njih kako ne bi pala. Dodala je da joj pamćenje nije jako dobro. – Nisam pokušavala da zgrabim njegove prepone niti da budem neprijatna – dodala je. Kristin nije svedočila na sudu, jer je procenjeno da treba ići na psihološko veštačenje, ali je prisustvovala svedočenju bolničara, te se moglo čuti kako komentariše svom socijalnom radniku da su se momci dogovorili šta će reći i da je sve namešteno. Kristin će ponovo ići na sud sledeći mesec kada se završi veštačenje.

(Espreso.co.rs/hayat.ba)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.