Požuri vraća ti se ćerka… Kaća je bila moja devojka. Imala je 20 godina, crnu dugu kosu,. U krevetu je bila prava vatra. Često sam se pitao na koga je takva jebulja. A onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno. Kaća je bila njen pravi klon! Potpuno iste, s tim što je Vesna (tako joj se zvala mama), imala veće sissee i za nijansu veću ggguzu.

Tada, kada sam je upoznao, čuo sam njihovu priču: Doselile su se skoro u naš grad, nakon Vesninog razvoda sa mužem. Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Kaću. Nije bila srećna u braku, pa se razvela i došla u naš grad. Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme, iako već ima udvarače.

Ja sam bio opčinjen njom i u toku priče sam samo klimao glavom. Tako sam je poželeo!

Od tada sam često boravio kod njih, a Vesna je odobravala našu vezu. Ja sam se trudio u svemu da im pomognem, s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka. Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni, a sve da bih došao do nje. Često se dešavalo i da prespavam u Kaćinoj sobi, pa da tek ujutru odem kući. Tokom tih noći sam uživao u Kaćinim čarima, zamišljajući Vesnu.

Kaći ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao, ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom.

Video sam njenu mamu golu

Bilo je zimsko veče. Auto nije hteo da mi upali, pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam. Ostao sam, ali sam malo spavao, s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija. Ipak, svanulo je jutro i ja sam ustao. Krenuo sam u kupatilo, otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu. Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu, dok joj je čitavo telo bilo nago i mokro.

Video sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi, a zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom meeeđunožju. Jednom rečju video sam SVE!

Uspeo sam da izustim: Izvini! Odjurio sam u Kaćinu sobu dok mi se kurac dizao. Brzo sam se obukao i otišao kući.

Kasnije sam Kaći objasnio da sam morao da odem zbog nekih obaveza. Sledećih dana sam dolazio kod Kaće samo kada Vesna nije bila tu. To je potrajalo neko vreme, sve dok mi Kaća nije rekla: Dođi večeras na tortu i piće, kevi je rođendan. Čekao sam veče kao na trnju. S jedne strane, onaj prizor je izazivao u meni ogromno uzbuuđenje, a s druge strane, bilo mi je neprijatno da se sretnem sa Vesnom.

jeebaanje maatore keve

Njena mama slavi rođendan

Ipak, stiglo je veče. Došao sam kod Kaće. Vesna mi je otvorila vrata. Gledali smo se neko vreme, dok ona ne reče: Hajde,uđi! Čestitao sam joj rođendan, poljubio je u obraz, dok se oko nje širio miris njenog parfema.

Nosila je mini suknjicu do pola bbuutina, a gore uskuu bluzu koja je jedva obuzdavala njene siseetine.

Bilo je tu nekih njenih koleginica sa posla (moram da napomenem, dobrih pičkeeetina), zatim jedna komšinica, Kaća, njene dve drugarice i ja. Atmosfera je bila opuštena, pilo se, pa čak i zapevalo.

Nekoliko puta su se moj i Vesnin pogled susreli. Nekako mi se činilo da me gleda pohotno i željno, ali sam se brzo vraćao u realnost: Šta je meni?! Gde će ona mene da pogleda? To sam mislio u sebi, ali bi mi onda sinulo: Pa dobro, lepo sam građen, lep sam, visok, crn,… Možda tu i bude nešto! Kako se više pilo, sve sam je slobodnije gledao. Mmm… kako sam je želeo!

Vreme je odmicalo, pa su i gosti počeli da odlaze. U sobi smo ostali samo Kaća, Vesna i ja. Tada mi ona reče: Lezite vi, a ja ću ovo da pospremim. Kaća i ja smo legli. Nadao sam se da ću barem nju da pojeebbeem, kad već ne mogu Vesnu. Međutim, ona je pod dejstvom alkohola brzo zaspala. Ja sam ležao neko vreme, pa pošto nisam mogao da zaspem, ustao sam.

Dao sam Vesni par komplimenata za izgled

U stanu je bilo toplo. Izašao sam u dnevnu sobu u majici i bokseericama. Upalio sam lampu i stao pored prozora. Gledao sam kako napolju veje sneg i ponovo maštao o Vesni. Kuzraac mi se digaao, pa sam već razmišljao da odem do kupaatila da ga izdrrkkam. Tada me iz tog sanjarenja prenu Vesnin glas: Ni ti ne možeš da spavaš?

Da, odgovorih ja, a mislio sam samo da mi ne vidi nabreklu batinu u boksericama.

Idem da nam donesem neko piće, reče ona. Iskoristio sam priliku da sednem da mi ne bi videla dignut dok stojim. Ona donese po jedan viski, pa malo stegnuto počesmo razgovor: Slušaj, Vesna, što se onog dana tiče… U redu je, prekide me ona. Znam da nije bilo namerno! Ja sam žena od skoro četrdeset godina, pa nisi mogao bog zna šta ni da vidiš! Pa, nije baš tako, izlete mi. Tek tada sam video da je ona u spavaćici do kolena.

Bradavice su joj se ukrutile, pretile su da pocepaju tkaninu spavaćice!

Ćutali smo neko vreme pod utiskom mojih reči. Čekao sam njenu reakciju, koja je ubrzo usledila: Stvarno tako misliš, upitala je. Nisam stigao da odgovorim, a ona je nastavila: Znači, momak tvojih godina (imao sam tada 24) može da se zagleda u ženu poput mene? Može, a može i više od toga, ponovo mi izlete.

Vesna me poljubila, a meni se digao kurac

Pomislio sam da ću dobiti šamar, da sam sve uprskao, ali… Umesto toga, ona mi priđe i reče: To mi mnogo znači, Milane! Imala sam loše iskustvo u braku, pa i sa drugim muškarcima! Ja sam je gledao začuđeno, a ona produži: Da, da i ja sam bila neverna u braku, ali su to bile samo neke avanturice sa nekim bezveznim muškarcima. Nikada nisam imala mladog, čvrstog…

Bila mi je sve bliža, osećao sam njen dah i njen parfem! Bio sam kao opčinjen. Nisam mogao da mrdnem. Ona me nežno poljubi u obraz, dok se meni kurac ponovo uspravljao u gaćama.

Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima. Kada su nam se usne srele usledio je strastan poljubac, koji me je malo oslobodio. A Kaća, upitah je ja. Sada smo bitni samo nas dvoje, odgovori mi ona. Ja sam i dalje sedeo, a Vesna mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima. Bio sam na sedmom nebu. Moj san se ostvarivao.

Klizila je preko mojih gruudi sve do mojih bokseerica. Lepo si građen, Milane, reče maznim i umilnim glasom. Povukla je moje bokserice naadole, a moje nabreklo koplje ju je, bukvalno udarilo u usta. Prosečne je dužine (16-17 cm), ali je znatno deblji od proseka. Poooopušila mi je kuuurraac i progguutala speermu… Šta je bilo dalje, pričaću vam drugi put.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.