VUKAO RAADNICU ZA KOSU, HVAAATAO ZA VRAT I PREETIO PIŠTTOOLJEEM: Pogledajte ZAASTRAŠUJUĆI snimaak pljaačke prodavnice u BiH!

Zastrašujuća scena zaprepastila je region, a policija je objavila snimak u nadi da će neko prepoznati pljačkaša. Istraga je u toku.Pljačka u prodavnici IZVOR: TWITTER PRINTSCREEN/@DNEVNIAVAZ

Maskirani pljačkaš je sinoć oko 19:30 časova upao u prodavnicu u Srebreniku, saopšteno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Prema prvim informacijama, drski pljačkaš je, preteći pištoljem radnici, oteo novac iz kase, nakon čega je pobegao. Nadzorna kamera snimila je čitav tok pljačke, a snimak je ubrzo objavljen na društvenim mrežama.

Kao što se može videti na snimku, razbojnik je uhvatio nesrećnu radnicu za vrat pa cev pištolja okrenuo u pravcu njenog tela. Zatim ju je vukao za kosu i naterao je da mu preda novac iz kase.

Zastrašujuća scena zaprepastila je region, a policija je objavila snimak u nadi da će neko prepoznati pljačkaša. Istraga je u toku.

(MONDO/Dnevni Avaz)