SVE PUCA OD LUKSUZA U STANU DIJANE HRKALOVIĆ: Policajci bili u šoku tokom pretresa, ima i saunu, a na terasi FONTANU!

Tokom pretresa stana Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke, policajci su se šokirali luksuzom na koji su naišli. Prema saznanjima, Hrkalovićeva u stanu ima saunu i fontanu na terasi.

zgrada Dijana Hrkalović
FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Bivša državna sekretarka privedena je zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Natalije. Upravo to uklanjanje dokaza bilo je presudno za oslobađajuću presudu Veljku belivuku zvanom Velja Nevolja, a od tog trenutka, iako su se znali i ranije, počinje prisno prijateljstvo njih dvoje.

Dijani Hrkalović je uručeno rešenje o hapšenju, a potom je izvršen pretres stana. Izvor blizak istrazi kaže da je nije bilo moguće ne primetiti luksuz u svakom delu stana bivše državne sekretarke.

U stanu je isključivo skupoceni, najmoderniji italijanski nameštaj, a napraveljena je i sauna i fontana na terasi.

– Neverovatno. Bilo bi suvišno reći da ovakav stan može imati samo neko ko nema baš nikakvih novčanih problema. Ovaj luksuz se retko gde viđa – kaže izvor.

Posle dve godine skrivanja od javnosti nakon smene u MUP, Hrkalovićeva letos počinje da se oglašava na društvenim mrežama. Istovremeno, oko zgrade u Beogradu gde ima stan smenjuje se grupa momaka koja je bukvalno tu stajala kao na straži. Mladići koji su opkoljavali zgradu na prvi pogled su izgledali kao navijači. Oni Dijanu Hrkalović smatraju za “sestru sa tribina” i u njoj vide pokrovitelja.

Uz bivšu državnu sekretarku kada bi se kretala po gradu ili odlazila na estetske tretmane su u pratnji bila trojica-četvorica mladića. Prema nezvaničnim navodima mladići koji stoje uz nju su deo ekipe sa tribina Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića poznatijeg pod nadimcima Zver ili Mesar.

Do sada nije utvrđeno da li je to obezbeđenje Dijane Hrkalović posao radilo dobrovoljno, ili su bili plaćeni.

(Kurir.rs/Blic)