Rupica na putu… Bilo je ljeto i kraj 3 razreda srednje škole, odlučio sam da odem na vikendicu na moru što moji roditelji imaju i da se odmorim na par dana. U putu ka autobuskoj stanici sretnem moju milf komšinicu, zaustavim se pozdravim je i upitam gdje ide jer vidim da nosi kofer sa sobom. Jelena joj je bilo ime, imala je 45 godina ali kako je izgledala kao da je u 20-tim. Odgovori da ide na autobusku ide na odmor. Pomislim u glavi kamo sreće da se to desi, probat ću još šta saznat možda mi se još posreći. Uzmem njen kofer i krenemo ka autobuskoj. Dok smo ćekali započeli smo standardnu priču kako roditelji škola i standardno. Nismo dugo čekali autobus srećom.

U putu smo još malo pričali ali je kasnije ona zaspala a ja sam slušao muziku i uživao u putu. Njenja glava je pala na moje rame i dalo mi se vidjeti te lijepe sisseee. Kuuurrrac mi se već poćeeo dizaat ali sam ga saakrio sa ruksaakom da ne bi ona vidjela. Tako je prošlo neko vrijeme pa se ona probudila, malo smo uzeli pojeeeli pa opet započeli priću. Ovaj put je prića bila drugaćija, više je bila bazirana na razgovoru odrasalih nego kao nekog mlaadom momka i kooomšinice. Saaznao sam dosta od nje, kako ju je muž preevaario sa drugom, i kako je to jedva preživjela i da je sada sretna što ga nema.

Ja je upitam iz znatiželje, gdje putuje. Njen odgovor me je usrećio jer je rekla da ide na more i to baš gdje ću ja. (Nije važno mjesto na koje smo išli). Upitam je kod koga će ostajat, kad mi reće da će uplatiti hotel tamo na nekoliko noći. Ja samo kažem da toj opciji nema šanse, i da će noćiti kod u vikendici od mojih roditelja. To ju je baš usrećilo. U putu je prića bila o svemu što je učinilo put mnogo lakšim. Putujući tako 7 sati konačno smo došli do mora i prošetali do vikendice moje. Srećom vikendica naša je bila odvojena malo od svih kuća u okruženju i imala je pogled na more sa velikom terasom. Čim sam došao u kuću ostavio sam stvari istuširao se i raspakovao. Inače sam takav da prvo napravim listu šta treba kupiti i onda tek kad to sve završim idem na more. Jelena je u drugu ruku odlučila otići i okupat se dok sam ja spremio kuću i otišao u kupovinu.

Kad sam se vratio Jelena je već bila se vratila, kaže kako je voda divna i šteta što nisam bio sa njom. Samo sam se nasmijao i rekao da ima sutra da ćemo zajedno ići. Večer je došla, mirna sa blagim povjetarcem kojije prenosio miris mora. Dok je Jelena sjedila na terasi ja sam pripremao večeru, šta da kažem volim kuhat. Kad smo sjeli da jedemo Jelena je bila iznenađena kvalitetom hrane moje. Samo je rekla blago onoj kojoj budeš kuhao svaki dan. Ja sam samo rekao trenutno si to ti Jelena jer druge nema. Na licu se vidjelo da se malo postidila i rekla mi je da sam jako sladak i drag njoj. Uživali smo u hrani dok je trajala i onda smo sjeli opet na terasu i počeli pričat o mom iskustvu. Kažem joj da imam djevojku ali da ona ne želi još išta da radi, i da se često moram zaadovoljiti pooornićimaa. Upitala me je koje poorrnićee gledam i stidljivo kažem one sa milficaama. Osmijeh joj se pojaavio na licu i rekla da je to ne čudi jer takvi su momci mojih godina. Upitala me je da li sam ikad maštao o njoj. Tu sam zaamuucao malo ali sam rekao često, i da nikad nisam smio išta reći jer ne znam kako bi reagovala. Ona je samo ustala i pojuubila me, rekla je da saaćekam kad me zovne da dođem. Nije prošlo dugo ćujem kako me doziva, kad sam ušao u sobu ona je bila u crvenim taangaama i crnom gruuddnjaku. Uhvaatila me oko vrata i prvukla sebi i počeela ljuubiti i uhvaatila me za kkuuraac i počela me maazziti. Uhvatio sam je jeednom rukom za gguuuzicu dok sam sa drugom igrao sa njenom sissoom. Baacili smo se u kreeveet i skinnula mi je košulju i onda šorc koji sam imao. Ja sam joj potrgao gruudnjak i zubima joj uhvatio taannnge i skinuo ih, raširio joj nooge i počeo da ližeemm piččku njeenu lijepu. Iako u nevjerici nisam stajao, već sam dok sam lizzaao piccu gurao prsstt dva tri. Uhvaatio sam joj braadaavice i počeo ih štipaat što ju je naapaalilo. Bacila se na moj kuurraac i počeela ga puuššiti. Vidjelo se da nije baš profesionalac ali za mene je bila vrh vrhova. Uskoro sam se našao iza nje i počeo da kližeemm kuuurrrcewm po piičččki njenoj što ju je jako naapaalilo. I počela je da me moli da joj ga uguurrram. Što sam naravno i uradio i odmah je uhvatio za kosu jednom rukom a drugom je šamaaarrrao po guzici dok sam je jeebbaaao. Naabijaao sam se u nju naajjače što sam mogao a ona je bila van sebe, uživala je kao nikad prije i sve se više naabaacivala na kuurrac moj. Ta noć je bila moja najjdraža noć. Ali tome nije bio kraj narednih dana bilo je svakakvih ekspeerimentisanja. Ali o tome u drugom nastavku. Izvinite što nije nešto detaljna.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.