To veče sam par fotki, slučajno, poslao komšinici, koja je veoma dobra prijateljica moje majke, Snežani. Tek kada je stigao njen odgovor shvatio sam kakvu sam grešku napravio. Pitala me je zašto sam joj poslao slike i da li želim da to pokaže mojim roditeljima. Preklinjao sam je da obriše slike i da ne pokazuje ništa mojima. Neizvesnost je trajala nekoliko minuta, a onda mi je rekla da sutra uveče dođem kod nje u stan. Celu noć i sutrašnji dan sam iščekivao veče, ali sam očekivao da će sve biti okej, da će me samo malo izgrditi i ostati na tome.

U dogovoreno vreme sam pozvonio, Snežana mi je otvorila vrata u kratkoj, de*oltiranoj majici, sa izuzetno visokim crnim štiklama. Rekla mi je da uđem i sednem na krevet u dnevnoj sobi. Sela je preko puta i poslužila me je sa sokom od breskve, nisam ni slutio da je tablete za spavanje stavila u sok. Probudio sam se posle kratkog vremena, skroz go, zavezan za zid. Snežana se pojavila posle par minuta, bez majice, u ta*gama i sa visokim štiklama crne boje. Par sekundi nakon što je ušla u sobu moj pe*is se di*ao. Imala je četrdesetak godina i veoma velike, veštačke, gru*i. „Vidim, nisi jedini kome se sviđaju moje gr*di. Crvić ti je baš tvrd… Mislila sam da je veći. Kada ga vidim opuštenog znaću koja veličina ti je potrebna“, rekla je Snežana.

Bio sam zbunjen i nisam znao šta da kažem. Posle par minuta erekcija i dalje nije popustila, pa je Snežana morala da mi odveže desnu ruku kako bih izdrkao. Uz pogled na njene velike gr*di nije mi trebalo više od minuta. „Kad pre? Prošao je, možda, minut. ‘ajde što ti nije velik, već svr**vaš i za minut. Kada se skroz opusti, zovi me“, rekla je. Kada mi se pe*is skroz opustio pozvao sam se u sobu. „Hmm… Srednja veličina. Stižem za par minuta, ne mrdaj!“, rekla je smeškajući se. Ubrzo se vratila sa kavezom za penis u ruci. Ubacila mi je pe*is u kavez i zaključala. „Ovo ćeš nositi dok ti se ponovo ne javim na Facebooku. Nikome ni reči o ovome, inače će tvoje fotke biti objavljene na internetu. Obuci se i odlazi, čeka te majka za večeru.“, rekla je Snežana dok me je odvezivala. Otišao sam kući.

Nakon 15 dana Snežana mi se javila i rekla da u 21h budem kod nje. Jedva sam čekao, kavez na pe**su me je izluđivao jer nije mogao da mi se digne, zbog veličine kaveza. Unutar kaveza su bile male bodljice koje bi kažnjavale er*kciju. Došao sam u 21h kod nje. Otvorila mi je vrata, a na sebi je imala samo grudnjak, tangice, a na nogama je nosila izuzetno visoke štikle. „Priđi, da vidim da li je kavez još uvek tu.“, rekla je ozbiljno. „Mmm… Jesi, poslušan si ti“, rekla je Snežana zado**ljno. „Hajde da otključamo cr*ića.“, uhvatila me je jednom rukom za te**ise dok je drugom otključavala kavez. Digao mi se istog trenutka kada je skinula kavez. Laknulo mi je i nisam mogao da izdržim, da ne pustim izdah. Počela je da mi ga dr*a. Toliko sam se uzbudio da nisam mogao da izdržim, pa sam svr*io posle 10 sekundi. „Baš šteta, htela sam da te nagradim pušenjem, ali si izdržao svega par dodira. Sutra hoću da budeš kod mene u isto vreme kao danas. Takođe, izd*kaj sutra 3 puta i snimi svako svr**vanje, kako bi se uverila da si drkao, a i da bi izdržao duže sutra. E da, nisam ti rekla, kaži majci da ćeš prespavati kod drugara.. Obuci se i idi.“, rekla je Snežana.

Sutradan sam bio u 21h ispred Snežaninih vrata. Otvorila mi je potpuno g*la i pozvala me da uđem. „Otvori telefon i pokaži mi snimke svršavanja.“, rekla je. Ušao sam u galeriju i pustio joj snimke. „Bravo, sada idi u kuhinju, večeraćemo“, rekla je Snežana. Nakon večere sam zaspao jer mi je, ponovo, sipala pilule za spavanje. Probudio sam se nakon sat vremena u jednoj prostoriji, zavezan za stolicu. Ispred mene je bila mašina za tzv. „milking“; kakvu sam mogao da vidim samo na fetiš sajtovima koje sam posećivao. Ukoliko ne znate, to je sprava u koju se ubaci penis, koja se pomera gore-dole kada je uključena (simulira drkanje). Takođe, na toj spravi je bilo i tako crevo koje će spermu nakon orgazma prebaciti u providno omanje bure. Snežana je ušla potpuno gola u sobu. „Mislio si da ćeš jebati posle večere? Hahahaha…“, rekla je smejući se. Stavila mi je, takođe, loptu u usta kako ne bih vrištao. „Vreme je da mi daš svaku kap sperme koja se nalazi u tvojim bednim jajima“, rekla je ljutito. Ubacila je moj penis u tubu i uključila. „Stižem za pola sata, idem kod tvoje majke na kafu…“, rekla je kikotajući se.

Bilo mi je prijatno dok nisam svršio prvi put. Nakon prvog orgazma je krenuo PAKAO! Penis mi je bio veoma osetljiv na dodir nakon orgazma, a ova mašina nije znala da stane. U tih pola sata, koliko je Snežana bila odsutna, svršio sam desetak puta i izbacio mnogo sperme u bure. „Ooo, vidim da si se naradio hihihihi. Usporiću malo mašinu, a do ujutru hoću da napuniš bure, cmok.“, rekla je zadovoljno i poljubila me u obraz. To je bila najbolnija noć mog života. Tokom te noći sam svršio više puta nego tokom celog puberteta! Ujutru oko 9 Snežana se probudila i ušla u sobu gde sam se nalazio. Bio sam skroz iscrpljen, nisam mogao na oči da gledam. Isključila je mašinu, a ja nisam mogao više da osetim penis, koji je odavno bio opušten. „Vidim, bure je skoro puno, bravo! Sada ću te odvezati i pustiti da odspavaš malo u dnevnoj sobi. Nakon toga ćeš moći da ideš i nećeš morati više da se vraćaš“, rekla je prezadovoljno. Nakon što sam dugo odspavao, obukao sam se i krenuo ka izlazu stana, Snežana me je zaustavila i rekla: „Bio si veoma dobar rob, hvala ti. Tvoje slike neću brisati, biće dobre za trljanje pičke kada nema ko da me jebe. Možeš sada sa odeš da drkaš hahahaha“. Izašao sam iz stana i otišao pravo kući.

Mesec dana nakon ovog milkinga nije mogao da mi se digne, iako sam pokušavao da imam erekciju gledajući slike Dare Bubamare i Jelene Karleuše, ali ništa, bio je skroz mrtav. Nakon mesec dana se jedva dizao uz velike napore, a prvi put sam svršio mesec i po dana kasnije, a iz mene je izašla bukvalno jedna kap sperme.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.