Posle mene ljubila tatu… Vraćao sam se iz škole, kada sam došao ispred kuće čulo se žensko steenjaanje , prvo sam pomislio da nije iz neke susjedne kuće, ali skužio sam da to steenjaanje zaapravo dolazi iz moje kuče. Lagano sam otvarao vrata sve je bilo zamračeno u hodniku a iz sobe se čuje AH AH AH i krevet kako škripi, znao sam da mama nije unutra nego da je na poslu.
Vrata su bila odškrinuta, povirio sam i vidio kako neka crna žeena jaaše po mome tati, nisam joj mogao vidit lice jer je bila okrenuta leđima prema meni .

Slušao sam ih 20 tak minuta a onda sam čuo tatin glas u hodniku “otuširaj se čekam te u autu ” Tata je izašao iz kuće a ja sam odškrinuo vrata od svoje sobe i vidio nju taman kako je otvarala vrata od kupaatila , i to skroz ggooolaa. Nažalost opet joj nisam mogao vidjeti lice ali čini mi se jako poznata kao da sam je več negdje vidio . Kada se otuširala otišla je negdje sa tatom on ju je čekao u autu a ja sam to vidio sve sa prozora. Šutio sam nisam nikome htio ništa govoriti a pogotovo ne majci , jer nebi volio da se svađaju. Sutradan rano ujutro naravno škola , sjedio sam u klupi i samo razmišljao o tome šta sam jučer vidio i opet me je ta scena počela napaljivati ta crna žena, gotovo svi su primjetili da sam taj dan bio u svome svijetu . Vraćajući se iz škole svratio sam po običaju do jednog super marketa , a onda sam primjetio da žena koja radi na kasi stvarno liči na onu ženu od jučer od tud je ona meni poznata ali opet ne znam to je samo moja sumnja, ne mogu reči sto posto .

Došao sam kući , mama je bila sama u kuči gledala je u mene i smješkala se, upitao sam je šta je? Jučer si neku curu dovodio zar ne? Začudio sam se i rekao ne , a ona upita a čije su ovo crvene gaaačice koje su bile u kupaatilu , eh sve mi je bilo jasno tata je opet nju dovodio ovdje u sebi sam rekao. Odgovorio sam da jesam, samo radi mira u kući .

Tata ju je stalno dovodio misleći da če vječito biti neotkriven , misleći da je pogodio pravo vrijeme kada da jebe nju ali se zajebao taj dan kada nisam imao neke sate pa smo pušteni ranije bili. U školi sam slagao da sam bolestan pustili su me, kada sam ušao u kuču nikog nije bilo, otišao u svoju sobu stavio slušalice , odjedanput sam čuo da netko ulazi .

Tata” vidio otključano je mora da se moj mali vratio idem pogledati u njegovu sobu” brzo sam se sakrio iza ormara . Tata ” onda je vjerovatno zaboravio zaključati nije mu prvi put”.
Tata ” idem se ja ljubavi otuširati a ti me čekaj gola, uznoio sam se radeči”
Kada sam čuo čekaj me gola napalio sam se počeo sam drkkaaati jer sam znao da je do sobe moje ona ggooola . Nisam mogao više čekati on je otišao tuširati se a ja sam s naaadddignutim kkuuurceeem došao do nje bila je ggooolaa ali opet okrenuta leđima jer je namještala krevet , okrenuo sam je i vidio da je to ona teta iz super marketa. Vrisnula je , stavio sam joj ruku na usttaaa i rekao samo tiho neču nikom ništa da kažem ni majci ako mi ga pooopppuuušiš na brzaka dok se on ne istušira . Otkopčao sam šliccc i stavio joj gaa ustaaa ona ga je čvrsto ustima uhvaatila i počela puušššiti odjedanput se čuje tatin glas “ljubaavi donesi mi ona ručnik ” na brzinu mu je odnijela ručnik , došla je do mene i rekla moramo biti brzi puuušššilaa je brzo jako a ja sam naaabio ustaa koliko sam mogao jako brzo sam svrrrššššio raaavno njoj u grlo . Brzo sam spremio kukuuuuraac u gaaaače koji je bio sav crven od karmina i zaaakopčo šlic , klepnula me po gguuuuzici i rekla IDI , izletio sam što brže sam mogao. Tata i dalje se jeebbbeeee sa njom nastavak slijedi

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.